Dinamica mobilitatii oamenilor este fara precedent in epoca noastra. Cu siguranta ca oamenii isi amintesc de trecut, cand pentru un apartament in Bucuresti sau in alt mare oras al tarii erau trecuti pe liste de asteptare.

Pentru a scurta timpul si a avansa pe lista cateva pozitii, oamenii mai incercau sa depuna o cerere la locul de munca sau aduceau pe lume un copil.

Un apartament care se obtinea asa de greu, acum poate fi cumparat „din alese” in cea mai buna zona din Bucuresti, in Rahova.

De ce Rahova? Pentru ca strazile sunt in perfecta stare si nu sunt gunoaie ca in alte zone ale orasului. Pentru ca si aici au aparut magazine, complexe comerciale, scoli, spitale, farmacii si gradinite, este o zona populata, dar nu suprapopulata, cum sunt cele centrale.

In prezent, oamenii sunt ajutati sa isi cumpere o locuinta si daca au bani si daca nu ii au. Sistemul de creditare imobiliara a devenit functional si in Romania.

In prezent, bancile sunt deschise la propriu si la figurat si ofera credite pentru orice: pentru excursii, pentru cumpararea unei case sau a unei masini, pentru nevoi personale.

Creditarea pentru cumpararea unui apartament este atat de transparenta, incat oricine doreste poate simula un imprumut bancar de mii de euro pe 30 de ani si afla exact valoarea ratei lunare, sa stie daca isi permite sa aplice sau nu.

Cererile pentru cumpararea unor apartamente 3 camere Rahova s-au inmultit in ultima perioada, de aceea persoanele care iubesc zona trebuie sa se grabeasca.

Sunt frumoase si pline de oportunitati zonele centrale, dar este mult mai buna o zona din care se poate ajunge in centrul Bucurestiului in 20 de minute!

Dezvoltatorii s-au gandit la toate problemele pe care le au oamenii care stau in acelasi bloc, de aceea le-au rezolvat cu eficienta si eleganta.

Pentru fiecare utilitate in parte, apartamentele sunt contorizate separat, prin urmare nu vor mai exista discutii legate de cata apa consuma anumiti locatari sau cat gaz.

Apartamentele din blocurile complexului rezidential sunt in curs de ocupare si se contureaza deja o galerie de spatii comerciale si de furnizori de servicii care fac viata mai confortabila si mai usoara in aceasta zona: supermarket, Trattoria Planet, salon de infrumusetare, coafor, farmacie, mini market.

Cei care doresc sa se mute aici doresc sa aiba certitudinea ca nu au mult de mers pana la statia de autobuz, pana la un salon de coafura si de manichiura, pana la farmacie sau la un magazin bine aprovizionat din care pot cumpara tot ce au nevoie.

Structura din beton si caramida ofera blocului de 9 etaje stabilitate si rezistenta, prin urmare imobilele din zona fac fata intemperiilor, fiindca sunt realizate cu maxima responsabilitate de catre acelasi dezvoltator.

In baie se gaseste tot ceea ce este necesar pentru a fi folosita, inclusiv suportul pentru prosop. Centrala proprie si caloriferele de cea mai buna calitate asigura autonomie termica apartamentului.

Pentru ca isi intretin cheltuielile casei, oamenii pot decide data la care sa porneasca sistemul de incalzire.

Consider ca romanii ar trebui sa precieze faptul ca acum au libertate de miscare deplina, atat in tara, cat si in afara ei si mai ales ca pot decide ce apartament sau vila sa isi cumpere, avand posibilitatea sa aleaga si zona.

In trecut, oamenii se multumeau cu apartamentul care li se repartiza, neputand sa fie selectivi ca acum.

In prezent, exista posibilitatea compararii preturilor si a oportunitiatilor.

Potentialul cumparator isi poate programa o vizita in complexul rezidential respectiv, fara absolut nicio obligatie. El va putea sa se orienteze la fata locului, sa evalueze lucrarile si concordanta dintre valoarea apartamentului-onestitatea pretului.

Dupa ce este condus sa vada apartamentul si blocul, o poate lua la pas catre primul magazin, catre farmacii si piata, pana la cel mai apropiat parc.

Se poate opri pe o banca, sa vada oamenii din zona, sa se bucure de priveliste si sa observe daca gradul de poluare este ridicat sau diminuat.

Toate aceste teste erau imposibil de facut in trecut, cand practic nu exista alegerea cumparatorului.

Blocurile din complexul rezidential situat in Rahova sunt sigure fiindca grija dezvoltatorului fata de locatari a fost prioritara la fel ca gradul de confort pe care il ofera fiecare apartament sau garsoniera in parte.

Blocurile sunt de maxima securitate, toate imobilele din complex fiind prevazute cu monitorizare video si senzori pentru incendiu. Totul este ales cu gust, gandit indelung, iar imobilele si apartamentele sunt perfecte. Locuitorii care s-au mutat deja aici sunt multumiti pe deplin de camerele spatioase si luminoase, de linistea de care se bucura in locuintele lor datorita izolatiei termice si fonice perfecte.

Un posesor fericit de apartament traieste linistit, fara sa se gandeasca la posibilitatea ca trebuie sa se mute sau sa investeasca in reparatiile blocului sau ale locuintei sale personale. In imobilele din zona el are absolut tot ce isi doreste, prin urmare nu poate fi vorba de alte imbunatatiri si de cheltuieli neprevazute.

O casa construita dupa standardele actuale consuma mai putina energie, se intretine cu costuri mici, este sigura si rezistenta si isi pastreaza autonomia, chiar daca se afla intr-un bloc cu 5 sau cu 9 etaje.

Rahova este o zona aflata in plin avant, de aceea cei care se muta in acest loc pot sa isi infiinteze o firma si sa se ocupe de propria lor afacere.

Vizita programata acum va fi decisiva, fiindca la vederea cartierului frumos si la aprecierea confortului din zona, persoana care isi cauta o locuinta va urgenta obtinerea unui apartament in acest complex rezidential.