Cu totii ne dorim sa avem o locuinta calda si primitoare din toate punctele de vedere, insa, asa cum bine stiti, in cele mai multe cazuri, detaliile pot face diferenta. Finisajele dintr-o incapere sunt foarte importante iar calitatea materialelor folosite este absolut esentiala, in special daca este vorba despre bai sau bucatarii, caz in care nivelul de umiditate este crescut.

In mai toate bucatariile si baile, cea mai des intalnita alegere atat pentru podea cat si pentru pereti, este reprezentata de aplicarea gresiei si faiantei.

Propria locuinta este acel loc in care ne petrecem o mare parte din timp. Tocmai din acest motiv, fiecare persoana in parte isi doreste sa-si amenajeze propriul camin dupa propriile nevoi si gusturi astfel incat sa se poata bucura de tot confortul dorit. Starea de bine este direct influentata de confortul pe care il are fiecare om in parte in propria locuinta, astfel ca, fiecare detaliu, oricat de mic ar fii, este extrem de important, chiar daca este vorba despre banala gresie sau faianta.

In momentul in care trebuie sa alegem gresia si faianta pentru locuinta, este important sa tinem cont de calitatea produselor daca ne dorim ca o astfel de investitie sa nu fie facuta in zadar, iar in aceasta situatie este vorba inclusiv despre alegerea adezivilor. Un adeziv prost calitativ, va face ca gresia ori faianta sa se desprindan intr-un timp foarte scurt, bineinteles in cazul faiantei, aceasta va cadea si se va sparge.

Este de mentionat si faptul ca inainte de cumpara si aplica gresia ori faianta, trebuie sa va asigurati ca suprafetele respective sunt bine pregatite. Pregatirea corecta a stratului suport reprezinta una dintre cele mai importante etape din procesul de aplicare a gresiei si faiantei. Aplicarea placilor ceramice pe un strat suport instabil, cu denivelari sau cu diferente de nivel, va determina craparea sau desprinderea acestor placi ceramice.

Pe piata exista o gama foarte larga si variata de adezivi pentru gresie si faianta. Este important ca muncitorii sa aleaga corect adezivii, in functie de tipul de placi utilizate, dimensiunea acestora, locul unde le vor lipi si proprietatile substratului. De asemenea, si dumneavoastra in cazul in care doriti sa faceti pe cont propriu o astfel de lucrare, este indicat sa tineti cont de sfaturile specialistilor si sa va documentati bine inainte.

Cele mai bune optiuni pe care le veti gasi daca sunteti in cautarea unor placi de gresie si faianta de cea mai buna calitate, sunt disponibile la numai un simplu click distanta accesand site-ul celor de la Gudart.

Cei de la Gudart au o experienta bogata in comercializarea gresiei si faiantei si nu numai, inca de la inceput acordand o mare importanta atentie frumosului in ceea ce priveste design-ul interior si calitatea amenajarilor cu gresie si faianta, in fiecare zi imbogatind gama de produse cu noi si noi colectii, noi stiluri, taieturi, forme si culori.

Principalele categorii de produse disponibile pe Gudart.ro, sunt urmatoarele:
• Gresie si faianta
• Parchet din lemn
• Tapet

Deci, cele mai bune solutii in materie de gresie si faianta de lux italia pentru exterior si interior va asteapta pe Gudart.ro, la cel mai bun raport calitate/pret.

Personal am apelat in urma cu aproximativ un an la serviciile acestora in ceea ce priveste gresia si faianta. Am fost si inca sunt extrem de multumit de alegerea facuta si cu siguranta pe viitor tot la acestia voi apela pentru astfel de produse.

Achizitia de gresie si faianta s-a facut pentru renovarea bucatariei si a baii. In ceea ce priveste o baie sau o bucatarie, am tinut cont de faptul ca este intr-adevar nevoie de produse de calitate. Cum este vorba si despre design, nu numai despre calitate, am luat hotararea de a achizitiona produsele de pe site-ul celor de la Gudart.

Alegerea a fost destul de dificila din mai multe puncte de vedere deoarece a fost vorba atat despre costuri, cat si despre confortul propriei locuinte, iar data fiind varietatea extrem de mare a produselor, am intampinat dificultati deoarece mi-au placut foarte multe modele. Insa, cel putin am avut de unde alege, iar rezultatul final a fost cu mult peste asteptari.

Cu Gudart.ro nu aveti cum sa dati gres deoarece acestia va ofera cele mai bune servicii:
• Showroom-ul GUDART – solutii originale pentru amenajari de lux
• Forme traditionale sau inovatoare de gresie si faianta
• Noi colectii, noi stiluri si finisaje, noi taieturi, forme si culori
• Colaborari cu producatori celebri de placi ceramice si mozaic de sticla din Italia

Recomandarea mea personala este Gudart.ro. Puteti apela la acestia fara nici un fel de grija, beneficiind pe langa servicii si produse de-o calitate superioara, inclusiv de consultanta gratuita la nevoie, astfel incat sa puteti avea garantia ca veti face cea mai buna alegere pentru nevoile dumneavoastra.

Nimic nu este acum mai simplu, totul fiindu-va pus la numai un simplu click distanta, detalii atat despre produse cat si despre servicii pe Gudart.ro

Cum totul a decurs extrem de bine in ceea ce priveste renovarea baii si bucatariei, in prezent prioritatea este reamenajarea curtii, inclusiv a terasei din fata casei. Ei bine, in ceea ce priveste terasa, urmaresc deja de ceva timp achizitionarea gresiei pentru exterior insa momentan nu m-am decis in ceea ce priveste anumite detalii. In momentul in care voi lua hotararea, cu siguranta voi accesa tot magazinul online Gudart.ro.

Online este mereu mai simplu, chiar si atunci cand este vorba despre renovarea locuintei.