Inainte de a va prezenta cel mai grozav producator cuve plastic trebuie sa va spun ce este aceea o cuva, sa intelegeti importanta ei si motivele pentru care utilizarea acestor vase a fost extinsa la toate industriile.
In dictionare, cuva este definita ca fiind:”un vas special folosit in operatii tehnice”. Conform explicatiilor detaliate din aceleasi lucrari lingvistice, in cuve se cufunda in ulei reostatele si transformatoarele.

Dar in aceleasi cuve se poate stinge var, fiindca peretii sai conmpacti impiedica stropii care ard sa sara in afara si sa raneasca. Imi amintesc cu groaza groapa in care se stingea var, stropii albi care imi sareau in par, in ochi, pe fata sau pe haine adeseori.


Dictionarul defineste numai cuvele din beton si din fier compatibile cu operatiunile tehnice, fiiindca daca spunea ceva despre cuva din plastic ar fi trebuit sa descrie detaliat cum este bun la toate acest ambalaj. Hrana pentru pasari se strica si se face cocoloase, daca nu este pusa intr-un vas sigur. Cuva din plastic ofera o suprafata mare prin care concentratele sa respire si in acelasi timp nu permite rozatoarelor sau insectelor sa le infesteze.

In ce altceva sa pastrezi hrana pentru sutele de pui, fiindca sacii din hartie ocupa mult loc, ba se pot rup, iar produsul se pierde de colo colo?
Sa zicem ca ai treierat graul, ai culesc porumbul si l-ai transformat in boabe. Te sfatuiesc sa duci la moara, sa ai malai eco si faina eco, iar pana vine ziua aceea in care obtii programarea la moara, pastreaza cerealele in cuve din plastic!

Parca il vad pe bunicul cand dadea fagurii la centrifuga si nu mai avea galeti din plastic in care sa puna mierea. Sa toarne lichidul dulce-auriu direct in borcane ar fo fost foarte greu si i-ar fi trebuit bunicului un an, sa faca asta.
Abia acum, cand si-a comandat cuva din plastic si recolteaza toata mierea in acelasi timp si in ziua aceea este foarte fericit.
Bunicul are nu una, ci trei cuve din plastic, fiindca s-a gandit sa:
-mareasca prisaca, stiind ca mierea este cel mai bun aliment. S-a scris mult despre rolul terapeutic al mierii, in plus are si avantajul de a fi atat de buna! Numai cine nu a incercat, nu poate sa spuna cat de buna este cand o servesti intr-un pahar de apa minerala rece, cu cuburi de gheata si cu lamaie! Din ce in ce mai mult, in cafenelele de fite se servesc limonada indulcita cu miere, ceai cu miere sau faguri de miere pe farfurioare.
-sa aiba termen de comparatie si sa vada ce cuva este mai buna: cea pe patru picioare stabile, cea pe sine, care poate fi manipulata si de catre o persoana sau cea pe roti.
Dar si bunica are cuvele ei in care pune carnea, cand taie porcul si friptura la marinat cu condiment, sa fie excelenta.
Cand face chiftelute in cantitati industriale, de Craciun sau de Anul Nou, in cuve este pregatit amestecul, fiindca altfel ramane o parte mai sarata si una mai nesarata.
Si umplutura pentru carnati tot in cuva se amesteca mai bine.
Unde se spala mai bine legumele ce vor fi puse la murat sau ciupercile pentru salata, daca nu in acelasi vas cu un perete retractabili si dupa ce ai luat cu mana fiecare aliment in parte, cobori peretele ca apa murdara sa curga in afara.

In cuva din plastic se pot vopsi firele de lana pentru covoare sau haine groase si tot in ea, fabricile de detergenti pot depozita samponul, sapunul lichid si gelul de dus.
Cuvele din plastic usor si rezistent merg in toate industriile, dar mai ales in agricultura.
Cu siguranta ca a venit timpul sa ne pretuim munca si sa nu ne mai lasam de izbeliste fructele prea zemoase sau legumele care se strica repede. Un piure de piersici, un nectar de pere prea coapte si zemoase, suc de rosii sau zarzavat se pot face din produsele pe care le consideram mult prea coapte si despre care credem ca le vor compromite si pe cele sanaotase, daca le punem intr-o ladita cu ele.
Am plecat de la definitia cuvei si imi dau seama cu cata greutate se facea in trecut: din beton sau din metal si cat de usor poti sa comanzi una sau mai multe cuve chiar acum, de pe site-ul magazinului!