Cand vine vorba de colaborari sau parteneriate, toti cautam oportunitati care sa ne ajute sa facem economii sau sa ne ajute sa nu mai pierdem timp. Timpul este una dintre cele mai valoroase resurse, fiindca nu se poate nici cumpara, nici recicla.
De aceea, cand cineva gandeste o afacere care sa te ajuta sa nu te mai deplasezi la un magazin sau un centru de aprovizionare cu masina firmei sau cu masina personala, sa consumi combustibil si mai ales ore pretiose din timpul tau sau al salariatilor firmei, semneaza urgent un parteneriat cu el!
Cu patru-cinci luni in urma, printarea documentelor era un chin si trebuie sa va marturisim ca in firma noastra se facea cu multa economie.
De ce? Ne gandeam mereu la cartuse. Noi toti, chiar si cel mai nou angajat al firmei aveam in minte urmatoarele aspecte:
-cartusele se goleau intr-un ritm ametitor, fiindca sunt multe documente de printat la noi: adeverinte, facturi, chitante, evidente contabile, referate de necesitate, facturile de la utilitati si dovezile achitarii acestora, delegatii si fluturasi de salariu.
-cartusele goale ocupau locul in magazie, pana la sosirea masinilor care ridica gunoiul, iar cand vedeau baietii cartusele se suparau si spuneau ca noi am achitat numai ridicarea gunoiului menajer nu platim pentru ridicarea cartuselor, care polueaza mediul. Discutia care avea loc dadea mereu batai de cap managerului, care ne rugase sa imprimam documente cu mare grija si in spirit economic. Multi dintre angajati isi luau notite ca sa nu mai scoata la imprimanta anumite informatii necesare.
-cel putin doi salariati trebuie sa se duca dupa cumpararea noilor cartuse cu masina firmei, iar in ziua aceea nici cele mai importante documente nu se puteau scoate la imprimanta. Dupa ce se intorceau cu ele se facea montarea lor, pierzandu-se in acest mod timp pretios.
-cei care erau insarcinati cu achizitionarea cartuselor erau speriati la gandul ca acestea nu vor fi de calitate sau vor fi incompatibile cu dispozitivele noastre. Cand oamenii sunt foarte obositi si nu se mai pot concentra, gresesc.
Asa ne-am trezit cautand o firma care sa se ocupe de toate, adica sa ne aduca la fata locului cartusele, iar noi sa ne vedem de treaba.
Pe site-ul https://www.cartushop.ro am gasit tot ceea ce aveam nevoie, deoarece cartushop.ro are urmatoarele oportunitati pentru partenerii sai de afaceri:
-asigura aprovizionarea cu cartusele solicitate. Marfa lor este de calitate premium, deci calitatea printurilor va fi excelenta. Din momentul semnarii contractului cu ei, nu vor mai aparea disfunctii in departamentele care au nevoie de imprimanta. La data stabilita, ei se prezinta la sediul firmei cu numarul de cartuse stabilit de comun acord si activitatea se desfasoara normal.
-masina care face aprovizionarea preia si cartusele consumate sau defecte si le distruge in mod egal, astfel incat mediul este protejat.
Nu mai apar discutii cu cei de la salubritate si cartusele nu mai ocupa locul degeaba in magazia firmei, loc in care se pot depozita lucruri cu adevarat utile desfasurarii activitatii.
-magazinul are si accesorii de calitate, atat de necesare procesului de imprimare.
-partenerii sunt primii care sunt informati de promotii, iar acestea sunt substantiale. In prezent reducerile de preturi sunt cuprinse intre 9-15 %.
-plata se poate face la livrare, dar si online cu cardul, in conditii 100% sigure.
-cartusele oferite de ei sunt gandite pentru imprimarea industriala, specifica redactiilor ziarelor si revistelor, firmelor care au la baza activitatii imprimarea unor modele sau schite, tiparirea de pliante.. Exista cartuse care au capacitatea de a imprima 25 000 de pagini, 4 000 de pagini sau 10 000 de pagini. Fiecare firma sau persoana isi alege cartusul in functie de numarul de pagini pe care il imprima. In prezent toate cartusele sunt la reducere. Cel care asigura imprimarea a 25 000 de pagini costa aproape 160 de lei si este la reducere cu 9 %.
Cartusele alb-negru sau color sunt originale, de calitate premium la preturi accesibile, asa se explica succesul magazinului Cartushop.ro care de peste 20 de ani este liber pe piata de profil din Romania.
Reprezentantii firmei prezentate mai sus ofera consultanta la cumpararea unui produs, cand clientul este incurcat si nu stie care este alegerea ideala, dar intervine si cand cumparatorul are dificultati la motarea unui cartus sau accesoriu si in cazul unor defectiuni la dispozitive.


Pentru gama aceasta variata de produse aflate in stoc si de servicii de cea mai buna calitate pe care le furnizeaza clientilor, Cartushop.ro trebuie tinut aproape si trebuie sa devina partenerul firmelor, al institutiilor si al intelectualilor care desfasoara o activitate axata pe printarea mai multor documente.
Sunt firme la care imprimarea se face la foc continuu, institutii care nu pot sta o zi fara sa imprime vreun document. Parteneriatul cu Cartushop reprezinta garantia continuarii activitatii cu succes si in cazul unui centru de printare.
In concluzie, un contract cu acest distribuitor de cartuse inseamna asigurarea ca imprimantele vor fi reparate la nevoie, ca accesoriile si echipamentele vor fi montate corespunzator si ca tot ei se ocupa si de preluarea cartuselor folosite.