In preajma sarbatorilor fiecare dintre noi isi face curatenia generala in locuinta pentru a se pregati sa le intampine asa cum se cuvine si cum s-a pomenit din batrani. Insa, din pacate, datorita programului zilnic foarte incarcat, este aproape imposibil sa facem singuri, fara ajutor, acest lucru. Cea mai potrivita solutie pentru aceasta situatie este sa apelam la servicii de specialitate oferite de firmele care fac curatenie la domiciliu si la sedii de firme.

In fiecare oras exista macar o astfel de firma ce ofera servicii variate, pornind de la curatenia in sine, generala sau de intretinere, curatenie ocazionala (dupa anumite evenimente, dupa amenajari interioare, etc.), dar si servicii de deratizare, dezinsectie, spalat covoare si mochete, etc.

Insa este dificil sa reusiti sa gasiti toate serviciile dorite la aceeasi companie, de multe ori fiind nevoiti sa apelati la mai multe firme pentru diversele tipuri de servicii dorite. Pentru astfel de situatie, s-au creat platforme speciale, la care sunt afiliate mai multe companii ce ofera astfel de servicii.

Constrans de situatie, deoarece mama mea mea nu mai are puterea  necesara ,desi ii place sa  faca curatenia singura si in stilul ei, m-am vazut pus in ipostaza de a apela la o astfel de platforma de servicii, deoarece eu nu aveam timp iar pe ea nu am vrut s-o las. Am intrat pe site si aici am plasat cererea, completand rubricile cerute. Tot demersul este extrem de simplu- clientul intra pe site si completeaza o cerere, unde trebuie sa precizeze, pe langa datele de contact, mai multe aspecte: tipul de curatenie dorit (ocazional, general, etc.), frecventa dorita pentru serviciile de curatenie, numarul de camere, suprafata totala, numarul de bai, precum si pretul preferat. Pentru a se putea obtine o oferta cat mai exacta de pret se recomanda sa se furnizeze si informatii suplimentare, eventual chiar si fotografii. Principiul de functionare al platformei este foarte simplu: dupa completarea cererii, aceasta este trimisa catre firmele afiliate, unde este analizata, iar clientul va primi de la acestea mai multe oferte de preturi, urmand sa aleaga compania care ii va conveni cel mai mult. Ulterior va stabili toate detaliile colaborarii cu un reprezentant al firmei respective si va beneficia de serviciile solicitate.

Aveti siguranta, pe platforma asta, ca veti beneficia atat de cele mai bune servicii, cat si de cele mai avantajoase preturi. Multe dintre companiile afiliate la platforma au deja pachete de servicii pregatite pentru clienti, precum si tarife prestabilite, atat pentru tipul de servicii, cat si pentru marimea si tipul spatiului ce urmeaza sa fie curatat (garsoniera, apartament, vila, sediu de firma, etc.).