Îl votez cu siguranță pe Mircea Diaconu, fiindcă un actor știe să facă multe lucruri și să se plieze pe orice circumstanță, uneori să improvizeze în sensul bun al cuvântului. Un actor are mereu prezență de spirit.

Să acționeze în funcție de situație, fără să se pierză cu firea, să dovedească mereu eleganță comportamentală este prioritar pentru un președinte.

Un actor apreciază munca scenaristului și a regizorului și respectă munca și limitele fiecăruia. Ca să fie iubit de public, actorul trebuie să fie sincer și empatic.

Există multe profesii care necesită un grad maxim de empatie, dacă sunt exercitate cu dăruire maximă. Medicul simte și el durerea pacientului, psihologul se identifică traumatic vorbind cu pacientul său, în timp ce actorul intră în pielea tuturor personajelor pe care le interpreteaza.

Actorul empatizeaza cu toti cei care sunt victime ale nedreptății sociale și ale abuzurilor, cu bolnavii pe care îi interpretează pe scenă și în filme,cu toți condamnații la discriminare din diferite motive, de aceea primul act menit sa asigure egalitatea de sanse il reprezinta lupta pentru un mediu politic eficient și etic.

Crezul tuturor partidelor politice ar trebui să fie succesul acestei țări pe plan international și prosperitatea românilor.

Mircea Diaconu este în mod cert președintele care îi va reuni pe români și care va lupta ca românii să aibă șanse egale la educație, la sănătate și securitate!”

Toate acestea sunt posibile, când salariile și pensiile vor fi suficiente pentru întreținerea cotidiană, când în coșul zilnic vor fi și alimente din categoria produselor de lux, când chiar și oamenii din lumea satelor vor putea să își lase treburile câteva zile să meargă în concedii.

Viitorul nostru președinte se gândește la cei care nu au plecat niciodată mai departe de cel mai apropiat oraș, iar mersul la oraș se făcea pentru rezolvarea unor probleme casnice sau care aveau în vedere relația cetățean-instituțiile statului. Crescând cu acest foc în sufletul sau bun, Omul de încredere vrea să schimbe lumea și poate face acest lucru, numai dacă îl investim cu încrederea noastră, oferindu-i voturile.

Oricine, dar absolut oricine merită câteva zile de concediu, în care să se relaxeze și să fie servit la masă. Oricine merită să se bucure de țara noastră frumoasă și de bogațiile ei, să se poată plimba și noaptea pe străzi, știind că este bine păzit și că nimic rău nu i se poate întâmpla.

El este Omul care s-a ridicat din mijlocul sătenilor din Vlădesti, Muscel prin munca susținută.

De ce s-a făcut actor? Fiindca a dorit să înveselească lumea și să o schimbe prin replicile sale, fiindcă a dorit să treacă prin sute de experințe, prin durere impusă de rolurile jucate ca să devină președintele care alină, președintele în care românii au încredere.

Actoria a reprezentat arta care i-a șlefuit permanent talentul, dar și pregătire socială intensă pentru rolul suprem: acela de președinte al poporului pe care l-a divinizat din copilărie.

Ce mai dorește un Om pentru noi si pentru țară? Un viitor sigur pentru copiii acestei țări. Copiii reprezinta aurul viitorului oricărei țări.

Mircea Diaconu este Omul de cuvânt care dorește să le dăruiască tuturor copiilor și adolescenților o școală la care să vină de drag, educația de înaltă calitate care să îi determine sa prețuiască viața și să o trăiască frumos, în deplină armonie cu cei din jur.

Din păcate sunt din ce în ce mai mulți elevi care numără zilele rămase până când se pot bucura de weekend…

Mircea Diaconu va face tot ce este omenește posibil să țină tinerii în țară și să le readucă părinții din străinatate pentru reîntregirea familiilor.

Evident că ajutându-se de Constituție și de toate pârghiile legale va lupta pentru prosperitatea țării, ca nimeni să nu mai lucreze printre străini pentru bani și să fie chinuit de dorul de casă și de ai săi!

Dar acest om merită voturile noastre, fiindcă a promis că nicio fată frumoasă nu va mai fi răpită sau traficată. L-am vazut cu lacrimi în ochi la televizor adresându-se parinților fetelor dispărute în urma tragediei de la Caracal. Cuvintele lui sincere, calde au reprezentat un balsam pentru sufletele celor atât de greu încercați.

Mircea Diaconu este puternic, își asumă responsabilitatea și este un Om de cuvânt, care nu își va încălca niciodată promisiunile făcute.

 

 

Familist convins, viitorul președinte este un model de moralitate, fiind căsătorit de decenii cu aceeași femeie și crescându-și copiii, un băiat și o fată, în spiritul valorilor adevărate.

Pentru succesul copiilor lor s-au luptat ămpreună ca niște părinți iubitori și au reușit să le ofere tot ce este mai bun și mai ales să ofere țării cetățeni de nădejde.

Să oferi o educație aleasă copiilor tăi este cea mai sacră îndatorire a părinților. Nu poți să faci acest lucru, dacă nu trăiești în deplină armonie cu soția. Copiii noștri au plecat în lume cu modelul iubirii noastre statornice, bazate pe respect”, spune Mircea Diaconu.

Vreau spitale mai curate, pensii din care bunicii noștri să se poată răsfăța, fiindcă le doresc sănătate și viață lungă”, declară președintele care ar readuce în mod garantat armonia în țară. De ce sa ne urâm român pe român, să ne sabotam reciproc, cand putem să punem umărul să contribuim la înflorirea țării, indiferent de diferențele dintre noi?”

În viziunea lui, sănătatea fizică se impune să fie completată cu cea spirituală, cu cea a sufletului acestui popor atât de încercat.

Un candidat independent, puternic și onest are toate datele necesare pentru a realiza unitatea națională deplină de care avem nevoie, fiindcă ne-am săturat să fim frați și totuși să ne luptam între noi și să ne spunem cuvinte care rănesc.

Vrem o Românie în care oamenii să fie buni și respectuoși unii cu alții, să ne dorim un presedinte uman 100% de aceea să îl votăm cu încredere!