Natura si animalele ne demonstreaza ca se pot imprietenii, dovedindu-ne cat de putin cunoastem mediul care ne inconjoara si animalelele care il populeaza.

Suntem luati prin surprindere deoarece in orgoliul nostru de “fiinte superioare”, ne-am izolat in orasele noastre ca intr-un turn de fildes, uitand , de multe ori, ca mai avem multe de invatat de la aceste fiinte, asa-zis inferioare.

Intr-o societate din ce in ce mai salbatica, animalele si natura, in general, ne invata sa ne redescoperim sentimente pe care incercam sa le ascundem,sau pe care in goana noastra dupa tot felul de nimicuri efemere, am inceput sa le uitam.

Uitam sa avem prieteni, sa fim buni sau veseli.

Sa ne inveselim privind aceste animale care, desi fac parte din specii diferite, au legat prietenii durabile.

Cainele Tri si puiul de caprioara

Intr-o plimbare alaturi de stapanul sau,Tri, a dat peste un pui de caprioara cu care s-a imprietenit.Nu l-au luat la ferma deoarece erau convinsi ca mama caprioara era prin apropiere, dar timpul a trecut si ori de cate ori treceau pe acolo, puiul devenit matur, iesea din padure si se juca cu Tri.

Motanul James si ratoiul KC

Ratoiul ramas vaduv s-a imprietenit cu motanul James.Cei doi se joaca prin curte dupa care mananca mancarea catelului 😛

Iguana Kismet si pisica Andromeda

S-au placut din prima,iar acum mananca si dorm impreuna.

Tapul Akka si cainele Pire

S-au placut de la prima intalnire si au ramas prieteni, impartind mancarea si jucandu-se.

Catelusa Zoee si broasa testoasa Browser

Dupa ce simpatica catelusa si-a pierdut cel mai bun prieten (din aceiasi rasa), a devenit foarte trista pana ce in casa a fost adus Browser, o broasca testoasa. Acum sunt inseparabili, mananca si dorm impreuna ,se joaca.

Catelul Springer si veverita Baby Black

S-au immprietenit intr-un Centru al Wildlife,si ori de cate ori facea voluntariat cu stapana sa , Springer se juca cu micuta sa prietena.

Catelul Taco si ariciul Shiro

Se inteleg de minune, jucandu-se si impartind totul 😛 Intelegerea foarte buna dintre ei se poate explica si prin faptul ca sunt apropiati ca marime, Raco face parte din rasa mexicana, Chihuahua.

Sper ca v-am smuls un zambet, prezentandu-va aceste exemple ale unor prietenii neobisnuite din lumea animale.

Este o postare de week end 😛