Am scris mai multe articole despre animale si prieteniile ciudate care se pot crea intre acestea.As scrie mai multe, dar cred ca as fi criticat pentru pozitia pe care as adopta-o…

Catel cu porumbel, papagal cu caine Husky, urs polar si caine, ghepard si catel, am incercat sa redau ce era mai interesant din aceste prietenii sau relatii , pe care Natura ni le pfera cu atata generozitate.

Am scris din experiente proprii, fie bantuind netul, sau cautand pe site-uri precum: lui Cesar’s Way, Discovery, sau National Geographic.

Exemplele enumerate mai sus palesc in fata acestei amicitii, care pe mine m-a surprins in asa fel incat am uitat sa-mi inchid gura 😛 Clipul este realizat de cei de la Theater of the Sea din Florida, un cenntru care promoveaza inotul alaturi de delfin si lei de mare, ca mod de relaxare si recuperare.

Cum am avut fericitul prilej sa mangai un delfin, iar aceste creaturi sunt pe locul trei in topul preferintelor mele, veti intelege de ce am tinut sa va prezint clipul de mai jos.

Cei doi delfini poarta numele de Shiloh si Thunder iar pe motan il cheama Arthur.Clipul a strans aproape 4 milioane de vizualizari.

PS.Sper sa va binedispuna pentru week end.