Pentru orice amenajare interioara sau pentru ridicarea unei case este nevoie de o gama foarte variata de materiale de constructie. Acestea se pot gasi atat la marii retail-eri, cat si la magazine sau depozite situate la nivel local. Trebuie insa sa stiti ca preturile materialelor de constructii pot varia foarte mult in functie de adausul comercial pe care il practica cei care le vand, dar si in functie de alte criterii, cum ar fi sursa de provenienta, producatori, importatori, etc.

Totodata mai aveti la dispozitie si o alta modalitate de a comanda si cumpara acest gen de produse, mai comoda, respectiv de la un depozit online materiale constructii. Acest tip de comert electronic a cunoscut o foarte mare dezvoltare in ultimul timp, ajungand chiar sa se inregistreze un volum de vanzari cam la acelasi nivel cu cele de la depozitele clasice. Exista foarte multe avantaje pe care un astfel de depozit on line le poate oferi clientilor, incepand cu varietatea produselor, preturile mai scazute si terminand cu modalitatile de plata.

Pe site-ul depozit-online.ro clientii pot beneficia de o oferta foarte speciala, adusa lor prin intermediul Programului de custodie marfa. Principalul avantaj oferit de acest program este acela ca pretul produselor, respectiv al materialelor de constructie, va ramane acelasi, pe toata perioada contractului, indiferent daca in magazin se maresc costurile marfurilor. Acest program se adreseaza in special celor care au inceput construirea unei case. Se stie ca acest proces dureaza o perioada mai lunga de timp, iar in acest interval materialele de constructii se pot scumpi.

Prin semnarea unui contract de custodie marfa, pretul initial negociat de catre beneficiar si reprezentantii depozitului va ramane acelasi. Mai mult, beneficiarii nu vor trebui sa achite costuri suplimentare pentru depozitarea produselor, iar livrarea materialelor de constructii se va face etapizat, in functie de necesitatile clientului, direct pe santier, in intervalul de 6 luni, pe care se semneaza contractul. Acest program special este oferit gratuit  si exclusiv, numai clientilor depozit-online.ro.

Pe site-ul depozit-online.ro clientii gasesc o oferta foarte bogata si variata de materiale de constructii (peste 25.000 de repere), la preturi foarte avantajoase si chiar negociabile si beneficiaza de numeroase promotii, reduceri d epreturi si vouchere de cumparaturi.