Nu sunt multe persoanele care au in vedere un sejur in Mexic. Cu toate acestea, ar trebui sa stiti ca aceasta tara va ofera foarte multe si cu siguranta va fi o experienta foarte palcuta daca veti ajunge aici. Mexicul este o tara indepartata, dar se bucura in fiecare an de un flux mare de turisti. Nu este de mirare ca aceasta tara are o cultura si o istorie foarte bogata, iar daca veti ajunge aici veti ajunge sa cunoasteti o gastronomie atragatoare si veti reusi sa va bucurati de niste plaje de vis.

Oaxaca este o regiune din Mexic in care veti descoperi niste traditii de mult pierdute. Aceasta regiune are niste orase-situri arheologice deosebit de conservate. Aceste orase sunt perfecte pentru iubitorii de istorie si cu siguranta veti avea parte de multe lucruri de descoperit. Chihuahua este statul aflat la granita dintre Mexic si Statele Unite ale Americii. Veti vedea aici un amestec de elemente sud-americane si country. Peisajele va vor suprinde pentru ca par a fi desprinse din filmele cu cowboy.

Un alt oras foarte interesant este Guanajuato. Acest oras are o cultura gastronomica interesanta, fiind locul in care se afla monumentul UNESCO San Miguel de Allende. Daca sunteti un fotograf pasionat, nu ar trebui sa ratati aceasta zona pentru ca va veti putea bucura de niste fotografii foarte reusite pe care le veti aprecia foarte mult. Un alt loc apreciat de turisti este Veracruz. In aceasta zona veti descoperi urme ale culturii Totonaca. Aici se afla o multime de piramide, dar si numeroase situri arheologie pe care le puteti vizita. Nu ar trebui sa omiteti o vizita in Mexico City. In acest oras veti putea afla mai multe despre cultura si istoria mexicana. Daca va veti planui vacanta din timp, veti vedea ca veti putea profita si de niste reduceri.