Lucrez intr-o institutie cu peste 1 500 de persoane. Numarul este suficient de mare ca la cea mai mica suspiciune de canalizare infundata, de microbi existenti in institutie sa se ia toate masurile care se impun ca elevii si profesorii din scoala sa se simta in afara oricaror pericole.

De fapt, cum depistam alimentele stricate? Exista doua criterii sigure pentru acest lucru:

-mirosul lor. Orice iz de acreala, de stricat este indiciul ca acestea trebuie sa fie aruncate, oricat de scump ar fi costat.

-gustul lor. In cazul in care am gresit gustand, iar organele abilitate semnaleaza un gust dubios, alimentele acelea se impun a ajunge la tomberon. Multi oameni gresesc, hranind animalele cu salamul alterat sau carnea stricata. Nu este deloc o dovada de omenie sa procedam in acest mod!

Dar la noi alimentele care vin in programul ”Cornul si laptele” sunt ok. In schimb, canalizarea lasa de dorit.

In cancelarie avem o chiuveta, fiindca ne spalam pe maini de creta la fiecare pauza. In pauzele de 15-20 de minute luam si gustarea impreuna, fiindca asa se obisnuieste la noi. Se intelege ca trebuie sa spalam fructele pe care le impartim cu colegii si sa spalam si cestile de cafea. Ne organizam singuri, sa ne asiguram o masa in timpul pe care il petrecem in scoala si suntem multumiti, fiindca nu venim cu pachetelul de mancare in fiecare zi.

Dar de ceva timp ne supara mirosul oribil din cancelarie. Cum deschideam usa dimineata, ne izbea un miros puternic de canal si oricat ar fi fost de frig, stateam cu geamurile deschise, pana intra aer proaspat.

Sigur ca la grupurile sanitare era si mai rau. Mirosul pestilential iese din baia de sus si intra in clasele aflate la etaj, langa grupul sanitar.

Uneori ne usturau ochii si nasul pe toti, nu ne mai puteam concentra si nu ne mai era aminte de nimic. Ne era teama sa nu intre mirosul si in hainele noastre…

Ca educatori, mirosul ne-a alarmat, mai ales ca stim ca el reprezinta un sistem de alarma, anuntand prezenta iminenta a microbilor.

Asa a inceput managerul sa caute o firma serioasa capabila sa realizezse desfundarea mecanizata a canalizarii, fiindca aceasta era problema care trebuia rezolvata.

Evident ca pana la sosirea acestor specialisti contactati pe site-ul lor oficial  https://www.calypsomono.ro au mai venit mesteri in institutia noastra. Unii au dat neputinciosi din umeri si au plecat, fara sa ceara ceva pentru deplasare, fiindca asa era cinstit. Altii s-au deplasat cu fel si fel de chei si unelte, au desfacut masca de la chiuveta, au facut o mizerie de nedescris, au luat un onorariu nemeritat si dusi au fost, dar ne-au lasat mirosul de canalizare.

Aveam nevoie de specialisti de marca, dotati cu echipamente revolutionare, cu sisteme video de depistare a problemelor canalizarii si toate acestea le-a gasit managerul la firma Calypsomono.ro.

In prezent, atmosfera din scoala noastra s-a schimbat complet, fiindca putem si noi sa respiram aer curat. Firma prezentata mai sus a avut o interventie salutara, iar managerul a semnat un contract de lunga durata cu ei, deoarece:

-stiu totul in ceea ce priveste reabilitarea retelelor de canalizare, desfundarea mecanizata a canalizarii, inspectie video canalizare, curatare si spalare mecanizata, executie racorduri canalizare, consiliere vidanjari, curatare si vidanjare, vidanjare fose septice, puturi absorbante si separatoare grasimi montate sub chiuveta unitatilor care gatesc in cantitati industriale.

-dotarile. Aparatura si echipamentele sunt performante si cu ajutorul lor se rezolva problemele repede si perfect.

Sistemul de inspectie video a fost adus din tarile dezvoltate ale lumii si datorita lui se afla segmentul pe care trebuie sa se actioneze. De pilda, in cazul tevilor ingropate, fara acest sistem, s-ar impune dezgroparea tevilor si verificarea intregului traseu al apei menajere. Cu aceste metode antice, desfundarea canalizarii ar putea dura luni intregi, insa tehnicienii de la Calypsomono.ro intervin prompt si rezolva si urgentele in aceeasi zi in care sunt solicitati.

-promptitudinea. Dupa cum spuneam, rezolva rapid urgentele si raspund cererilor fiecarui client foarte repede, fiindca isi dau seama ce inseamna sa lase o canalizare infundata mai mult timp.

-cele mai mici tarife de pe piata. Preturile lor sunt excelente raportate la calitatea serviciilor.

-clientii care au nevoie, pot solicita consiliere la inceput, sa se stie exact in ce constau lucrarile si care sunt costurile serviciilor.

Acum, cand ne simtim excelent la locul de munca, le pretuim activitatea celor de la Calypsomono.ro, care ne-au scapat de mirosul oribil in cateva ore de la sosire.

Consider ca toate firmele si institutiile din Bucuresti trebuie sa puna la punct un parteneriat cu firma prezentata de mine mai sus, fiindca acesti specialisti nu au egal pe piata din Romania in ceea ce priveste calitatea serviciilor pe care le ofera.

Intrati pe site-ul oficial Calypsomono.ro si informati-va, apoi notati datele de contact ale furnizorilor de servicii! Solicitati-le consultanta si chemati-i sa inspecteze canalizarea si preventiv, sa tineti totul sub control!