Urmaresc cel mai captivant film de actiune iesit pe piata cu o distributie excelenta.

“The War of the Four Aces” este o superproductie in care John Malkovich, interpreteaza rolul unui om de afaceri tradat de fostii sai asociati, interpretati de Kevin Klein si John Travolta care doresc sa preia sefia Companiei, iar Jean Reno ii ajuta din umbra. Cele doua tabere au doi pioni prin care actioneaza , in persoana lui Jasson Alexander, omul lui Malkovich si Max von Sydow omul de incredere al celorlanti doi.

Atat, Jean Reno, cat si personajele interpretate de Kevin Klein si John Travolta sunt convinsi ca prin disparatia lui Malkovich vor rezolva toate treburile Companiei. Nici unul din acestia nu are o solutie pentru Compania falimentara, dar doresc sa isi convinga actinoarii ca prin inlaturarea sefului,, relele vor disparea iar cota actiunilor la bursa, vor creste.

John Malkovich are o fata care ii calca pe urme, pe Megan Fox, sotia sa este o doamna foarte sexy, intruchipata de Elizabeth Hurley, si un manager care il ajuta in afaceri, in persoana atragatoarei Reese Witherspoon.

Coplesit, de neintelegerile din familie, de necazurile din Companie, personajul lui Malkovich decide sa se lupte singur cu toti; el impotriva lumii. Abil , el isi joaca cartea pana la capat.

Bruce Willis are rolul unui hitman. Pe cine, va lichida el, pana la urma??

Actiunea are un ritm trepidant incat la un moment dat, pierdem firul actiunii, spectatorul ramanand cu sufletul la gura in asteptarea unui final spectaculos.

Finalul superproductiei nu este tocmai clar, producatorii au lasat totul in ceata, poate pentru a avea oportunitatea de a realiza si partea a doua.

Ceva tipic pentru Hollywood.

Aceasta este o fictiune.

Realitatea este mult mai dura , iar realitatiile din politica de pe malul Dambovitiei, bate fictiunea oricarui scenariu hollywoodian.

THE END

spadeacediamondaceclubaceheartace