Alegerea unui inel de logodnă poate fi copleșitoare dacă nu sunteți sigur de unde să începeți. Aceste zile, există nenumărate combinații de pietre, setări și inele de unde puteti alege, atât în ​​magazine cât și online.

Pentru a vă ajuta să restrângeți căutarea, specialistii au vorbit recent cu stilistul și expertul în bijuterii Tanya Dukes și a aflat mai multe despre tendințele inelelor de logodnă din 2019.

Dacă știți că partenerul vostru dorește ceva mai modern, aflați ce este la modă mai jos, de la diamante tăiate la aur galben.

Diamond halos sunt în creștere în popularitate. Alegerea unei verighete Atcom sau a unui inel de logodna poate fi copleșitoare dacă nu sunteți sigur de unde să începeți. Aceste zile, există nenumărate combinații de pietre, setări și benzi de a alege, atât în ​​magazine cât și online.

Inelele cu setări de diamante prezintă pietre centrale înconjurate de mai multe alte pietre, de obicei în forme circulare sau dreptunghiulare.

“Accentuarea unei pietre centrale cu un diamant este o modalitate de a vă distinge inelul de logodnă de ceilalte, mai ales dacă optați pentru un diamant rotund clasic”, a declarat Dukes.

Multe cupluri aleg diamante cu forme unice.

Inelul de logodnă a prințesei Eugenie are un diamant netradițional.

Potrivit lui Dukes, a existat un boom în stilurile de diamante “imaginative”, de la floral la geometric la laic – “toate acestea completează unicitatea diamantelor naturale”.

Diamante tăiate extravagant sunt o tendință uriașă chiar acum.

“Un diamant fantezist – orice tip de taietura care nu este rotunda – are un aspect plin de ochi, plin de farmec, care se simte putin neasteptat “, a spus Dukes.