Oamenii au inceput sa realizeze ca obligatia de a renunta la combustibili fosili precum, gaz, petrol, carbune este defapt o alegere benefica pentru noi insine. Reducand poluarea la nivel global reducem riscul de imbolnavire, dar si riscul de a ne distruge planeta.

Energia verde regenerabila este cu siguranta calea pe care trebuie sa o parcurgem toti, deoarece pe termen lung nu costa aproape nimic si este mult mai stabila. Costul initial pentru un sitem solar on grid sau off grid poate fi parea mare, insa in timp investitia se dovedeste a fi una foarte buna.

Cei care doresc sa parcurga acest pas important pot apela la specialistii mgmenergo.com, avand ani de experienta si o echipa cu oameni competenti si calificati. Acestia pot oferi sfaturi pentru a obtine cel mai bun randament.

In gama lor de servicii se regasesc urmatoarele:

– Revizie generala;

– Module fotovoltaice;

– Invertoare, cutii de joctiune, transformatore;

– Cabluri, intrerupatoare si elemente de protectie;

– Sisteme de monitorizare;

– Masuri de siguranta;

– Termografii si alte analize;

– Verificari si certificari;

– Mentenanta cladirilor si a terenului;

– Gard perimetral si drumuri de acces.

Deci, clientii care doresc un invertor Delgaz, fiind deja abonati la Delgaz, pot cere o oferta echipei mgmenergo.com folosind site-ul lor sau numarul de telefon pentru a primi informatii in cel mai rapid timp. De asemenea, energia solara este complet curata. Nu elibereaza in atmosfera compusi chimici nocivi.

Deoarece energia solara este nesfarsita si regenerabila, putem depinde de ea pentru toate nevoile noastre personale de energie acasa. Putem continua sa reutilizam energia solara fara teama de a o epuiza si de a lasa mai putin pentru generatiile viitoare. Exista atat de mult „soare” incat cantitatea de soare care loveste pamantul intr-o ora ar putea asigura necesarul de energie pentru un an intreg pentru intreaga planeta!

Sistemele solare de acasa va ofera, de asemenea, posibilitatea de a castiga niste bani din energia electrica pe care o genereaza. Aici intervine contorizarea neta. Contorizarea neta este un mecanism de facturare a energiei electrice care permite consumatorilor sa primeasca credite din surplusul de energie pe care sistemele solare de acasa il genereaza sau pe care il adauga la retea.

Proprietarii de case care au instalat un sistem solar la domiciliu isi pot trimite excesul de electricitate inapoi la reteaua electrica si pot primi compensatii pentru aceasta. Contorizarea neta este un program care a fost adoptat pe scara larga in intreaga lume, totusi, nu exista un pret stabilit pentru creditele pe care le veti primi, deoarece depinde de locul in care locuiti. Desi unele companii energetice cred ca contorizarea neta le poate afecta profitul, de fapt este de mare ajutor pentru ei, mai ales in perioadele in care cererea de energie electrica este la varf. Cladirile comerciale si rezidentiale alimentate cu energie solara pot ajuta la reducerea tensiunii asupra retelei electrice.

Un alt avantaj bun de a avea instalat un sistem solar acasa este performanta garantata. Majoritatea furnizorilor si producatorilor de servicii de sisteme solare de acasa ofera garantii indelungate pentru a asigura performanta unitatii dumneavoastra pentru o perioada foarte lunga de timp. Unii ofera chiar si o perioada de garantie de performanta de 25 de ani pentru sistemele lor solare de acasa.

Cu toate acestea, aceste garantii vor fi onorate doar atata timp cat compania mai exista. Deci, este foarte important sa va faceti cercetarile si sa alegeti un furnizor de servicii de renume care a fost in industria energiei solare de o perioada lunga sau care, cel putin, este de asteptat sa faca acest lucru. In orice caz, garantiile pe mai multi ani suna intotdeauna grozav.

Instalarea unui sistem solar la domiciliu contribuie, de asemenea, la economii foarte mari. Soarele ofera o sursa de energie regenerabila si inepuizabila, care nu este supusa fluctuatiilor pietei. Chiar daca costul sau initial este mare, este compensat de amortizarea rapida a investitiei voastre initiale. In afara de asta, energia solara este infinita si nelimitata, astfel incat va ofera o furnizare continua de energie fara a necesita costuri suplimentare de utilizare sau intretinere.

De asemenea, tehnologia solara se imbunatateste in fiecare an si ar trebui sa fie de asteptat ca aceste progrese tehnologice sa contribuie la reducerea preturilor componentelor necesare pentru fabricarea sistemelor solare la domiciliu. Asta inseamna ca sistemele solare de acasa vor deveni mai larg disponibile pentru masele in viitorul apropiat.

A avea un sistem solar acasa este esential pentru viitor. Ne-ar putea scuti de o multime de cheltuieli, mai ales daca luam in considerare ca toate lucrurile din jurul nostru functioneaza acum cu energie electrica, chiar si masinile. Este esential sa va educati despre aspectele energiei solare de acum inainte, deoarece se asteapta ca aceasta sa fie principala noastra sursa de energie in viitor.

Instalarea unui sistem solar acasa va va oferi cunostintele si experienta despre consumul inteligent de energie. Investitia in energia solara este o investitie buna de facut, care va va educa despre industria solara.

Este foarte greu sa gasiti defecte la energia solara, mai ales daca luati in considerare toate semnele care arata ca aceasta energie va fi viitorul.

Pe baza beneficiilor enumerate mai sus, puteti spune ca sistemele solare de acasa sunt o investitie care merita. Daca doriti sa profitati la maximum de investitia voastra, asigurati-va ca cautati un furnizor de servicii de incredere care sa va ofere un sistem solar de inalta calitate si sa se ocupe de instalarea si intretinerea acestuia.