Come To FeelArmoniaNu am mai fost de multa vreme la Filarmonica , asa ca am ramas foarte placut surprins de cum a fost renovata sala.

Am fost printre putinii maturi din sala, m-am amestecat intre scolarii si liceenii de Colegiul de Arta “Ion Vidu”.Majoritatea venisera cu instrumentele dupa ei.Erau de o veselie debordanta, frumosi, imbracati decent..Chiar m-am minunat de ce copii frumosi avem in oras.M-am lasat cuprins de voia lor buna, vorbind cu ei, glumind impreuna, gasind puncte comune.

Unul dintre ei imi spuse aratand spre geamnta mea :

– Si dumneavoastra sunteti fan MJ? Insigna mea ati vazut-o?
– Ah, da , si eu sunt fan Micheel Jackson, Queen, si Bon Jovi doar ca nu am insigne cu ultimele doua formatii….Doar cu MJ.
– Fain, stiti noi am facut un fan club Michael la scoala ….

Si uite asa, fusesem asimilat datorita insignei de pe geanta in care tin aparatul foto 😛

Veselia si seninatatea lor erau molipsitoare.

Imi aduceam aminte de vremurile cand eram nedespartit de chitara mea…

Recuitalul sustinut de Ansamblul Percutissimo format din studenti condusi de domnul Doru Roman, care au cantat la o serie de instrumente de percutie provenind din Europa, Asia si Africa, care mai de care mai ciudate.

La inceput am fost sceptic, dar ceea ce a iesit a fost deosebit si inedit.Ritmul tobelor a fost molipsitor , la un moment dat m-am trezit batand rirmul cu piciorul.

Cei care au realizat evenimentul,Clubul LEO Timisoara, au mai facut asemena gesturi, reusind sa ofere mai multor copii cate un instrument pentru a-si putea urma studiile. S-au mai achizionat o vioara, o chitara, si au sperat ca de data aceasta sa reuseasca sa cumpere un set de tobe profesionale pentru o frumoasa si taletata fetita pe numele ei Amelia.

Va ofer cateva fotografii de la eveiment si un clip pe care am reusit sa il editez.

Postarea se indreaapta si catre Life in Pictures.

Printre adolescenti la Filarmonica

 Percutissimo

Trupa largita

Ansamblul Percutissimo in actiune