Continui prezentarea simbolurilor din zodiacul totemic utilzat in cultura amerindiana numite ”animalele spirituale” si asociate celor din zodiacul european aratandu-ne semnificatii care intregesc trasaturile  zodilor asa cum le cunoastem noi…

 

Vidra acopera perioada cuprinsa intre 20 Ianuarie – 18 Februarie.

Element – Aer

Culoare – Cenusiu argintiu

Piatra – Turcoaz

 

Vidra sta sub semnul “perioadei de curatare “ cei nascuti in aceasta zodie sunt adaptabili, sociabili si creativi.Uneori datorita creativitatii pe care au sunt cconsiderati nonconformisti, deschiztori de drumuri.

Vidra reprezinta un semn al contrariilor. Cand agresiva si hotarata, cand schimbatoare si influentabila, cand realista si practica, cand romantica si naiva. Daca ai ca partener de viata o persoana nascuta sub acest semn, pregateste-te pentru mari suprize.

Atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de aflat despre ea, atunci te va surprinde prin ceva nou. Este capabila sa se entuziasmeze ca un copil, dar si sa lupte neinfricata ca un barbat. O impresioneaza si luxul si splendoarea, dar si lucrurile marunte, aparent banale.

ste preferata tuturor. Fortei de atractie a Vidrei nu-i pot rezista decat pietrele. Ea e intotdeauna dispusa sa dea o mana de ajutor – si nu o face numai din politete; cei nascuti sub acest semn nutresc sentimente sincere si profunde pentru cei din jur. In plus, este foarte exigenta cu ea insasi si niciodata nu-si neglijeaza obligatiile asumate.

 

Lupul acopera perioada cuprinsa intre 19 Februarie – 20 Martie.

 

Element – Apa

Culoare – Albastru- verzui

Piatra – Jad

 

Lupul  cuprinde “perioada vanturilor vrajite” fiind intuitiv si empatic.Intuitia ill face sa vada tot ce apropiatii sai doresc sa ascunda si sa acrioneze instinctiv.Sensibili si romantici, lupii sunt prieteni loiali si protectivi. Independenta lor intra in conflict cu dorinta lor de a avea o relatie lunga de dragoste.

>Nu exista zodie in tot horoscopul mai doritoare de senzatii tari si care sa aiba mai mult curaj decat Lupul. Dinamici si vesnic in cautarea de “victime”, nativii acestui semn nu prea au simtul masurii. Tot ceea ce fac fac cu intensitate: iubesc intens, urasc la fel de intens si dusmanesc si dincolo de moarte. Le place sa domine si sa preia controlul. Iau decizii pripite, sub influenta momentului, pe care mai apoi le regreta. Daca ai insa ca prieten un nativ Lup, fii insa sigur ca il ai pentru viata. Lupul este genul de persoana care ar fi dispus sa faca orice pentru persoanele la care tine cu adevarat. Chiar daca acest lucru inseamna sa aiba tot universul impotriva sa…

Cautator neobosit, acest animal nu poate trai fara miscare. Si nu e nicidecum vorba despre agitatie inutila – se stie ca pe Lup il hranesc picioarele. Tocmai de aceea vanatoarea lui reprezinta o continua cautare de senzatii, evenimente si cunostinte. Natura i-a inzestrat pe cei nascuti sub acest semn cu minte agera si memorie excelenta, asa ca numai rareori Lupul se intoarce acasa fara prada.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr