Alege Bartrom pentru a-ti furniza necesarele pentru aplicatiile de aer comprimat, pneumatica si control al fluidelor fiind o companie extrem de serioasa ce produce dar si distribuie aceste solutii eficiente pentru cele mentionate anterior. O companie care face totul pentru clienti atat in ceea ce priveste produsele cat si serviciile, o companie 100% romaneasca.

Fie ca ai nevoie de un simplu furtun aer comprimat, manometru, debitmetru ori un regulator de presiune, cilindri, rezervoare aer, fiting-uri, robineti si asa mai departe, pe site-ul acestora proaspat deschis, veti gasi tot ceea ce aveti nevoie in materie de pneumatica si controlul fluidelor. Acest site este foarte usor de utilizat, avand o interfata simpla care cuprinde toate informatiile necesare, atat despre produse cat si despre aceasta companie.

Calitatea acestor tipuri de de instrumente este absolut necesara iar produsele celor de la Bartrom se incadreaza perfect avand si un raport pret/calitate excelent. Toate aceste produse se deosebesc de restul prin calitate, functionalitate pe termen lung dar si diversitatea tipurilor cat si capacitatea de adaptare la diverse medii.

Un mare avantaj reprezentat de produsele acestora, este gama foarte larga dar si diversificata ce cuprinde mii de articole de tot felul:

  • Preparare aer – apa

  • Masurare presiune si temperatura

  • Cuple, conectori si fitinguri

  • Cilindri, distribuitoare si fitinguri functionale

  • Tehnica vacuumului

  • Cuple rapide

  • Control fluide, robineti si ramaturi

Cerintele si nevoile oamenilor cresc dar o data cu acestea cresc si exigentele. De aceea, acestia s-au adaptat foarte rapid asimiland inovatiile tehnice si adaptandu-se pietei romanesti. Calitatea produselor cat si a serviciilor oferite de Bartrom, se bazeaza pe transparenta lucrurilor ce au creeat o relatie intre furnizor si client corecta si calitativa.

Pentru o a eficientiza relatia dintre client si furnizor, apeland la serviciile acestora, veti beneficia de consultanta gratuita astfel avand garantia ca produsele de care aveti nevoie sunt conforme nevoilor dumneavoastra. De asemenea pentru cei care au nevoie urgenta ca o comanda sa ajunga cat mai repede la destinatie, trebuie sa stici ca Bartrom, ofera servicii de livrare rapida, in doar 24 de ore.