Saptamana trecuta, au venit in vizita doi amici de-ai mei impreuna cu copiii lor. Desi cei mici nu se mai vazusera de ceva timp , nu a existat nicio problema in a se adapta unul cu celalalt. Asta, pana cand au ajuns la niste divergente cauzate de ursuletii copilariei mele. Eu, impreuna cu amicii mei stateam la un pahar de vorba si la o cafea cand din camera alaturata au inceput sa se auda tipete, plansete, imbranceli. Cand ne-am dus, baiatul unuia din amicii mei era cum o mana in coditele fetitei celuilalt si ea cu dintii in piciorul lui. Toata imaginea din camera arata precum Guernica lui Picasso. Dupa ce i-am despartit, cu chiu cu vai, am inceput sa le facem o teorie ca la carte. Cei doi, cu lacrimi in ochi, si-au cerut scuze si au zis ca ar vrea sa se joace cu altceva pentru ca baietelulnu stia ce sa faca cu ursuletii mei iar fetita nu tolera sa nu fie lasate in compania lor.

Amicii mei au inceput sa vorbeasca fiecare cu progenitura lui iar eu uramarindu-i mi-a venit o idee: “Ce ar fi sa le gasim ceva pe calculator? Hai sa cautam desene animate!”. Insa, cand le-am spus copiilor, acestia au zis ca desene vad si la televizor si ca ar dori sa se joace ceva. Era o idee buna dar aveam numai un singur calculator. Asa ca am, am tastat pe Google: “jocuri in 2 pentru copii”. Astfel am ajuns pe site-ul hepy.ro.

Acest site, in limba romana, pune la dispozitia copiilor de toate varstele, jocuri online gratuite cu personaje din desene animate precum: Alba ca Zapada, printese, Barbie, Sofia, Dora, Tom si Angela, Frozen, Monster High, Cars dar si lupte cu soldati si tancuri, box, fotbal si multe altele. Aceste jocuri au o grafica deosebita si nu sunt obositoare pentru cei mici. Sunt adaptate in asa fel incat copiii sa participe interactiv, sa aiba parte de adrenalina dar si de o distractie pe cinste. Jocurile in doi sunt ideale pentru a-i tine ocupati pe cei mici.

Fetita si baietelul au ales sa joace “Extraterestri vs Zombi”. Este un joc cu sageti, bile de foc si nave spatiale, pe care cei mici trebuie sa le piloteze. Este extrem de distractiv. Astfel, cu ajutorul site-ului hepy.ro, am reusit sa readucem armonia in jocul celor doi. Asa ca, cei mici au petrecut o zi pe cinste si am reusit, si noi, sa trecem in revista rezultatele sportive in liniste.