In categoria tricourilor oarecare nu poti include doua categorii speciale:

-tricourile de firma, care poarta clasa producatorului incepand de la culoare, continuand cu calitatea tesaturii si sfarsind cu croiala. Sunt tricouri a caror finete te lasa mut de uimire si de admiratie si pentru care esti gata sa dai sute sau mii de dolari. Nu este vorba de snobismul ce caracteriza vedetele din Romania care pentru o geanta de o anumita firma dadeau cat ar fi dat pentru o garsoniera din Bucuresti, ci de obiecte de lux, care isi merita banii.

-tricouri din bumbac 100% care fac obiectul unor personalizari tricouri adevarate.

Imi vine in minte exemplul cu cel mai scump cadou pe care un copil il face mamei sale. Stiti care este? Nu felicitarea scumpa luata din comert, poate sa fie si suflata cu aur sau buchetul de flori comandat la floraria de lux, ci felicitarea scrisa stangaci de cel mic in care se poate citi:”La multi ani, mama! Te iubesc!” si buchetul din florile culese cu manutele lui, chiar daca sunt pe jumatate vestede.

La fel stau lucrurile cu personalizari tricouri. Se recomanda o personalizare gandita de tine cu multa dragoste, mai ales ca Tricouri-misto.ro ofera tuturor clientilor aceasta sansa.

Pe tesatura din bumbac 100% se imprima mesajul tau insotit de poza aleasa ca acela caruia ii pregatesti surpriza sa stie ca poarta un tricou unicat.

Oricine ar fi fericit sa stie ca:

-pentru el cineva a conceput un model de tricou, pornind de la preferintele sale legate de culoarea tesaturii si a imprimeului

-acesta piesa de imbracaminte este unica in lume. Nu exista garantat doua tricouri la fel, mai ales daca este imprimata fotografia persoanei respective

-s-a depus mult efort pentru punerea in practica a acestei idei originale de personalizare

-tricoul nu numai ca este cel mai reusit si va ramane unul “de suflet”, ci are o viata lunga garantata si isi va pastra aspectul dupa fiecare spalare. Clientii au apreciat ca imprimeul devine mai viu dupa fiecare spalare in parte, in loc sa se decoloreze sau sa se toceasca.

-bumbacul nu agreseaza deloc pielea si tine de cald.

-poate oricand sa intoarca surpriza celui drag oferindu-i un tricou personalizat in editie unica sau sa solicite alte obiecte personalizate, fiindca magazinul este bine aprovizionat. Tricouri-misto.ro este un magazin atipic de cadouri utile, rezistente, originale si haioase.

-se pot face combinatii de personalizari originale: rucsac-tricou, sapca-tricou, tricou-hanorac, fiecare cadou fiind alcatuit dintr-un set de obiecte extrem de folositoare.

Disponibilitatea profesionistilor care tin cont 100% de ideile de personalizare ale cumparatorilor este maxima si in cazul firmei prezentate mai sus este rasplatita de comenzi din ce in ce mai multe si mai numeroase. Evident ca nu toti cumparatorii indraznesc sa conceapa un model de tricou pe care sa-l comande pentru cel drag, dar are la dispozitie 1000 de modele de pe site, obiectele personalizate deja, deci are de unde alege.

Suntem incurajati sa fim atenti unii cu altii, prin acest exemplu de maxima disponibilitate si prin promptitudinea cu care ne sunt procesate comenzile.

Multumim, Tricouri-misto.ro!