Cateodata este imposibil, chiar si pentru cei mai buni dentisti, sa remedieze starea unui dinte sau a unei masele. De aceea, au fost inventate implanturile dentare, iar Cris Smile ofera cele mai bune servicii pentru acest tip de interventie.

Un implant dentar nu este niciodata o precedura simpla care dureaza doar o zi, deoarece fiecare caz este tratat individual. Medicul stomatolog va sti cum sa aplice un implant in functie de fiecare pacient in parte.

Cris Smile este un cabinet stomatologic din sectorul 6 Bucuresti, cu o reputatie foarte buna in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera pacientilor, iar preturile sunt extrem de avantajase.

Un implant dentar este o solutie discreta pe termen lung pentru inlocuirea dintilor lipsa sau pentru dantura defectuoasa. Lipsa dintilor poate avea un impact asupra modului in care mananci si vorbesti, ceea ce iti poate stirbi increderea.

Un implant dentar in sine, este un surub de titan care este plasat direct in osul maxilarului, inlocuind radacina dintelui lipsa. Dupa ce este montat, osul care inconjoara implantul se va contopi treptat, tinand implantul ferm in pozitie. Un dinte fals (o coroana sau proteza) este apoi montat pe partea superioara a implantului. Dintii falsi sunt similari ca forma, dimensiune si culoare cu dintii existenti, ceea ce inseamna ca implantul se va amesteca in mod natural cu zambetul tau. Implanturile dentare sunt montate de obicei in timpul a doua proceduri separate. Prima fiind aceea de a fixa implantul in sine in maxilar si apoi urmatoarele patru pana la opt luni mai tarziu, pentru a se potrivi noul dinte sau dinti permanenti pe implant.

De obicei, veti putea avea procedura in cabinetul local, sub un anestezic local. Daca va simtiti deosebit de anxios in legatura cu tratamentul, medicul dentist ar putea sa va ofere sedare pentru a va ajuta sa va relaxati in timpul procedurii. Implanturile dentare sunt potrivite pentru majoritatea adultilor care sunt in stare buna de sanatate, dar exista unele obiceiuri de viata care va pot afecta adecvarea, cum ar fi daca fumati, aveti boli ale gingiilor sau ati facut radioterapie in jurul maxilarului. Nu puteti avea implanturi dentare daca aveti sub 18 ani, deoarece maxilarul este inca in crestere.

Inainte de a beneficia de un tratament implantar, veti avea nevoie de o evaluare clinica cu un dentist implantar pentru a verifica daca sunteti potrivit. Va vor evalua gura, vor face raze X si vor trece printr-un istoric medical complet pentru a se asigura ca implanturile sunt solutia potrivita pentru tine.

Unele persoane nu au suficient os in maxilar pentru a tine un implant in mod natural, ceea ce inseamna ca este posibil sa aveti nevoie de un tratament de sustinere inainte de a avea implantat un implant, cum ar fi o grefa osoasa sau o ridicare a sinusurilor. Daca este necesar, medicul dentist va parcurge procesul in detaliu si se va asigura ca sunteti pe deplin informat cu privire la procedura.

Alegerea cabinetului Cris Smile este o decizie foarte buna atat pentru adulti, cat si pentu copii. Sanatatea orala este intotdeuna numarul unu!