Am auzit foarte multe despre noile magazine Mathaus, cel mai mare brand de pe piata in produse pentru casa, materiale de constructii si finisaje, instalatii sanitare, termice si electrice, faianta, gresie, parchet, scule si unelte de cea mai buna calitate. Mathaus, este diviza de retail a grupului Arasbeque, cel mai mare furnizor de materiale de constructii din Romania. Desi, se spun multe, adevarul este ca au o experienta de peste 25 de ani de experienta pe piata, iar magazinele au fost create special pentru persoanele fizice care vor sa renoveze sau sa construiasca, la cele mai accesibile preturi.

De necrezut, este si faptul ca ofera consiliere la fiecare client in parte, daca acesta are nevoie pentru a face o alegere buna.

parte, daca acesta are nevoie pentru a face o alegere buna.

Eu, impreuna cu familia am vrut sa construim o bucatarie de vara, asa ca, desigur optiunea noastra, avand in vedere alegerea materialelor, a fost bineinteles, Mathaus. Ne-am pus de acord cu ce avem nevoie si am facut o lista cu produsele, pentru a nu uita ceva. Am inceput lista cu teava rectangulara , care nu poate lipsi de la o constructie, apoi a urmat pe lista si caramida bca si apoi lista a continuat cu o multitudine de produse, caci asa cum va puteti da seama, la o constructie este nevoie de foarte multe materiale, insa partea buna este ca la Mathaus le gasim pe toate in acelasi loc, fara prea mari batai de cap. Dupa ce lista a fost completa, am comandat materialele imediat, pentru a ne apuca cat mai repede de bucatarie. Chiar daca am mai uitat ceva, am facut iar comanda si au ajuns foarte repede, dovada ca firma isi i-a in serios atributiile si serviciile fata de clientii sai.

Cum eu nu ma descurc cu materialele de contructie, l-am lasat pe sot sa isi spuna parerea despre ele si impreuna am fost foarte multumiti de rezultatul obtinut.