Joi la prima ora, doi amici de-ai mei si cu mine, am facut tentativa de a ajunge pe Semenic (Semenicul este cel mai apropiat refugiu muntos dintr-o zona in care campia este la ea acasa).

Nu am stat prea mult pe ganduri.Ideea a venit, in timp ce discutam la o cana de cafea, asa ca ne-am luat ceva de-ale gurii, eu am avut grija de aparatura multimedia ei de motorina si alte cele necesare automobilului.Am masina, dar in afara de a-i schimba uleiul si eventual de a pune roata de rezerva in caz de nevoie, mai mult de atat nu ma bag. Cumpar tot ce este nevoie pentru ea, doar sa nu ma puna nimeni sa mesteresc eu la ea.

Imi faceam planuri ca voi filma zapada si peisajele mirifice de acolo.

Ne-am aruncat in masina si dusi am fost…Am ajuns in depresiva Resita, apoi am inceput sa urcam in serpentine spre Valiug,cand am trecut si de aceasta localitate, serpentinele deveneau mai serioase iar pe sosea se vedea zapada ….Era superb….

Mai aveam cativa kilometri pana la destinatie, cand ne-a aparut in fata in escavator si a trebuit sa incetinim, pentru ca apoi masina sa refuze sa mai urce…….nu aveam cauciucuri de iarna iar lanturile le uitasem eu pe balcon, ca un mare tolomac ce sunt.

Ceilanti doi, s-au enervat destul de rau, aprinzandu-si cate o tigara , eu am iesit din masina si am atins zapada.

Era zapada aceea ideala pentru a face bulgari si Omuleti de Zapada, era zapada aceea care se lipea, nu credeam ca atingerea ei, ma va face sa uit de toate si ma va teleporta undeva, departe, in copilarie…

Le-am dus si amicilor mei o mostra de zapada.

Cu totii, am ajuns la conncluzia, ca aceasta va fi singura zapada adevarata cu care luam contact pentru tot restul iernii….A devenit o raritate.

Ne-a trecut supararea, spundu-ne filosofic ca “everything is happen for a reason” si am plecat mai departe sa vedem lacul Valiug.

Ne-am perinndat putin prin natura si am venit acasa.

Cam asta a fost mica noastra escapada de joi ๐Ÿ˜›

Cateva poze. Enjoy it ๐Ÿ˜›

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic