Pe piata fortei de munca, unii au nevoie de angajati pentru perioade nelimitate, altii de muncitori sezonieri. Si ca un facut, tocmai cand ai nevoie de oameni care sa lucreze pentru tine, nu ii gasesti!

Am auzit pe multi oameni in varsta care nu gasesc pe nimeni sa le culeaga porumbul, sa le scoata cartofii sau sa le culeaga merele.

Din aceasta cauza, de multe ori recolta ramane neculeasa si se alege praful de munca si de investitia gospodarilor.

O tarla de cartofi inseamna:

-cheltuieli cu aratul terenului

-cumpararea cartofilor de samanta

-plantarea acestora

-intretinerea culturii

-recoltatul.

Multi spun ca daca se aduna toate acestea, mai bine cumperi cartofii, dar solutia este cu doua taisuri. Cumperi cartofi plini de chimicale, in timp ce tu poti intretine cu produse eco plantele. De pilda poti folosi balegar sau ingrasaminte provenite din frunze si resturi vegetale putrezite.

Cartofii pe care ii cumperi de la supermarket nu sunt asa de gustosi ca ai tai si nici nu tin mult, fiindca sunt spalati cu atentie sa arate frumos.

Nu vezi morcovi sau cartofi plini de pamant la vanzare. Dar un fermier care are tarlale nesfarsite si descopera ca nu are cu cine sa scoata cartofii si sa adune porumbul de pe camp, ce are de facut?

Tin minte cum procedau nemtii in timpul culesului capsunilor. Apelau la mana de lucru straina, testata bine dinainte ca fermierii sa fie siguri ca au primit pe cei mai harnici dintre cei mai harnici si priceputi zilieri.

Acum si noi ne putem culege fructele din livada si porumbul si fasolea de pe camp cu ajutorul serviciului angajare straini.

Nu vom mai vedea mere care cad in iarba mancate de albine sau pe jumatate putrezite, gutui neculese, pere care se usuca, darurile naturii risipite peste tot. Legumele si fructele inseamna sanatate, iar cand sunt neculese, irosirea sansei la o alimentatie sanatoasa.

Unitedimmigration.ro aduce in Romania muncitori pentru o perioada nedeterminata, dar si sezonieri, furnizand forta de munca atat de necesara toamna.

Fara ei agricultura ar fi paralizata, la fel constructiile sau exploatarile forestiere, fiindca barbatii care lucrau in tara acum sunt activi in strainatate pentru un salariu mai mare.

Muncitorii care vor veni in tara indeplinesc urmatoarele conditii:

-au studii specifice domeniului pentru care sunt selectati.

-nu au antecedente penale, cazierul lor fiind atent verificat si 100% curat

-au experienta in agricultura, fiindca au mai lucrat pe posturi similare, iar angajatorii lor dau numai referinte favorabile referitoare la activitatea acestora

-sunt harnici, onesti, dispusi sa invete si multi doresc sa se stabileasca in Romania unde sa isi intemeieze o familie si sa inceapa o noua viata.

In concluzie, veti primi spuma lucratorilor specializati in agricultura sa lucreze la ferma dumneavoastra la timpul potrivit, fiindca:

-firma care se ocupa de recrutarea si aducerea in tara a muncitorilor straini are parteneri exigenti in tara respectiva, asa ca filtrele functioneaza perfect si aici vor veni cei mai buni dintre cei buni.

-specialistii firmei prezentate mai sus se ocupa si de punerea la punct a actelor de intrare in tara legala si de obtinerea vizei de lucru legale si fac acest lucru foarte repede, dar trebuie sa va luati o marja de timp, ca recoltatul sa se desfasoare in perioada ideala.