Sistemul inividual de canalizare aduce gospodarului mult avantaje, daca este proiectat de tehnicieni cu pregatire in domeniu si se apeleaza la cele mai bune firme pentru intretinerea lui si pentru operatiuni necesare ca:

-vidanjare ecologica. Prin aceasta gama de servicii intelegem golirea puturilor absorbante si a foselor septice de cate ori este necesar cu ajutorul unor vidanje ecologice si ermetice, care nu vor lasa sa scape nicio urma de miros dubios in aer. La cerere servicii vidanjare fose septice se ofera prompt si la cele mai mici preturi de pe piata. In 10 minute se poate obtine o programare fie la telefonul mobil, fie completand formularul de contact de pe site-ul oficial al firmei Aquaactiv.ro.

Masinile ecologice sunt de mare capacitate si fosele septice si puturile absorbante pot fi golite la o vizita a vidanjei. Vidanjarea nu trebui sa-l ingrijoreze pe cel care are nevoie de aceste servicii fiindca firma prezentata mai sus dispune de locuri special amenajate pentru deversarea continutului foselor si puturilor absorbante, atentia pentru protejarea mediului fiind maxima.

-interventii necesare pentru reabilitarea sistemelor de canalizare, desfundarea canalizarilor, curatarea de grasimi si de hidrocarburi.
-vidanjarea grasinilor adunate pentru protejarea sistemelor de canalizare
-inspectii video canalizare.

Aceasta echipa de specialisti cu experienta in domeniu ocupa locuri fruntase in topul celor mai buni furnizori de servicii de canalizare-vidanjare. Priceperea specialistilor dobandita atat prin studii de specialitate, cat si din activitati practice este dublata de masinile, aparatura si echipamentele performante. Dotarile eficientizeaza aceste interventii si le urgenteaza, fiindca una este sa actionezi cu utilaje rudimentare si alta cu echipamente performante.

In cei 10 ani de activitate in Bucuresti, firma prezentata are in portofoliu mii de clienti multumiti. Cu multe gospodarii particulare a semnat contracte de colaborare, fiindca oamenii au nevoie de intretinere permanenta pentru canalizarile individuale. In lista clientilor multumiti se afla si asociatii de locatari, dar si centre comerciale importante.
Fosele septice se umplu repede, dar sunt avantajoase pentru modul in care securizeaza panza freatica si solul de dejectiile colectate in ele. Aici ajung ape reziduale cu materii organice si detergenti, iar din puturile absorbante ar fi fost posibil sa se scurga si sa se infiltreze si in sol.

In prezent, aceste recipiente ecologice pot fi golite fara probleme de vidanjele moderne cu sisteme ermetice de securizare care nu permit contaminarea aerului, repede si in conditii de maxima igiena. Nici specialistii care manevreaza echipamentele nu sunt amenintati, fiindca dispun de echipamente de protectie de cea mai buna calitate.
In prezent cheltuielile de vidanjare sunt atat de mici, incat si le permit si gospodarii cu venituri mici sau medii si operatiunile decurg discret, incat vecinii nu vor mai fi deranjati de prezenta masinii langa locuintele lor.
Aquaactiv.ro reprezinta garantia vidanjarilor ecologice 100% si a foselor septice si pututilor absorbante curatate cu atentie dupa golire, astfel incat sa nu se depuna piatra pe peretii interiori.

La inspectii tehnice video sunt cei mai buni si solicitarile la reabilitarea canalizarilor sunt din ce in ce mai numeroase.
Colaborarea cu ei ajuta clientul sa isi rezerve un set complet de servicii intr-o singura solicitare.
De 10 ani, cu ei avem cele mai curate fose septice si un sistem de canalizare fara probleme.