Coincidenta sau nu , azi la depunerea candiaturilor lui Mircea Geoana si a lui Traian Basescu amandoi au rostit aceleasi cuvinte : “Sunt putin emotionnat”

Amandoi au aparut la Biroul Electoral Central in autobuze si insotiti de o serie de personalitati `marcante din partidele care ii sustin.

Daca Traian Basescu a venit cu un autobuz pe care scria “Basescu pentru Romania” fiind insotit de Teodor Stolojan, Emil Boc si Gh. Flutur , Mircea Geoana a venit insotit de “dinozauri” ai partidului precum: Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie.

Se estimeaza ca Basescu ar fi depus peste 2,1 milioane de semnături de susţinere iar Geoana ar fi depus 2,5 milioane de semnaturi. Nu stiu cat de precise sunt aceste estimari.

Daca la Basescu, pare a fi totul in ordine , la Geoana mi se pare strigator la cer sa apara alaturi de Ion Iliescu , simbolul comunismului “cu fata umana”. Cand il vad pe Iliescu nu pot sa nu ii asociez imaginea, cu aceea a minerilor si a erorilor comise de acestia. Nu stiu daca staff-ul domnului Geoana isi da seama de impactul negativ al aparitiei domniei sale alaturi de acest personaj.

Suntem aproape siguri ca unul din cei doi sau poate ambii candidati, vor ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Un lucru este sigur.
Ceea ce am vazut pana acum ,este nimic fata de razboiul care va incepe in 23 octombrie.Nici nu imi vine sa ma gandesc ce declaratii se vor da. Va fi o lupta urata si murdara.

Ei dau declaratii, se improasca cu noroi iar noi inca nu avem guvern….
Cu cine va vorbi maine vicepresedintele Statelor Unite, Jon Biden.Stiu ca are intalniri programate cu diversi oameni politici dar cu ce impresie va pleca din Romania?
Cu impresia ,ca a vizitat o tara balcanica ce ar trebui sa fie scutul NATO in aceasta zona, de o rara instabilitate
politica.

Astia suntem, cu tot curcubeul vazut de Bush ….

PS Si totusi de ce au venit cu autobuzele ??
Au preluat ideea de la Dan Nica ? Este un mesaj subliminal?
Nu am inteles desi am cugetat la aceasta problema.

autobuz