Am fost si am votat.

Pana aici , totul este frumos, m-am bucurat sa vad ca romanii au iesit in proportie de 53 %, s-au dat si rezultatele partiale.

Buuun. Am vazut discursurile celor implicati:
• Traian Basescu a iesit cu un discurs de invingator
• Mircea Geoana a venit cu un discurs sec, scris pe patru coli A4 intr-un limbaj de lemn, fara a putea exprima macar un cuvant din ceea ce simtea cu adevarat, a citit doar niste fraze iliesciene.
• Crin Antonescu a iesit cu un discurs care m-a dezamagit, acuzand de frauda, atacand Institutele de Sondare Publica, mi s-a parut un om care nu stie sa piarda.

In timp ce ascultam discursurile celor trei ma uitam la cine era in spatele lor. Basescu era singur, detasat de orice alta figura din partid, Antonescu de asemenea, Geoana ii avea alaturi pe : Iliescu, Vanghelie, Hrebenciuc si Nastase.
Mi se parea ca pana si discursul lui Geoana era scris de Iliescu.

Am ascultat aseara analizele politice pana am adormit.

Azi am auzit de la Crin Antonescu urmatoarea fraza : “Exclud orice forma de colaborare cu Traiann Basescu” iar dupa 10 min. il aud pe Geoana spunand :”Putem ajunge la un punct convergent cu PNL in optiunea noastra de a-l sustine pe Klaus Johnnis pentru functia de premier”.

Okay acum vin eu si spun :“ Sa va ia DRACU !!Eu sunt alegatorul care poate am dorit o schimbare dar IN NICI UN CAZ nu imi spuneti sa votez UN COMUNIST !!!”

De ce comunist? Pentru ca Geoana este cel care sta alaturi de Ion Iliescu, pentru ca Geoana reprezinta PSD-ul iar pentru mine PSD-ul reprezinta RAUL CEL MAI MARE.

Basescu, este badaran si sare calul uneori, nu are un trecut foarte “curat”, a vazut Revolutia la televizor(macar a recunoscut), dar nu este fiu de general, care a fost alaturi de Ceausescu, in momentul fugii acestuia.
Ma gandesc ca poate gresesc eu cand spun ca am o ura ancestrala fata de PSD si Iliescu , dar cand spun PNL + PSD = contradictie in termeni, in ideologie, in tot.
Singura parte in care nu vad nici o contradictie sunt crinii si trandafirii.

PNL ma dezamageste din nou.

Cu cat Crin Antonescu imi spune sa votez Geoana, mai bine imi tai mana , cu atat mai mult ma indeamna sa fac contrariul, sa il votez pe Base, parca retraiesc momentul votului din 2000, cand trebuia sa alegem intre Ion Iliescu si Vadim Tudor.

Si am ales raul mai mic.

NU il voi vota, pe acest “manechin” luat din Muppet Show ale carui sfori sunt trase de Iliescu si Vanghelie.

Nu pot , nu am cum si exact asa cum d-nul Antonescu are principii, asa am si eu catreva principii, NU VOTEZ PSD !
Impresia mea este ca acesti oameni imi insulta inteligenta, se poarta cu noi parca am suferi de retard mintal.

Oare chiar nu isi dau seama ca putem sa judecam si sinnguri?

Domnilor politicieni,ne-ati dezamagit din nou….