Cand va doriti sa achizitionati o bucatarie, este posibil sa aveti deja o idee clara despre tipul de bucatarie pe care il doriti. Dar, in multe cazuri, nu cunoasteti neaparat diferentele dintre o bucatarie moderna, una cottage sau una clasica adaptata necesitatilor moderne. Trebuie insa sa stiti ca bucatarii de vis, apartinand oricarui stil, puteti gasi la Kuechentreff. Pe site sau in magazinele din tara sunt disponibile foarte multe modele, diversificate, din care sa alegeti. In plus, daca aveti o anumita idee, configuratorul de bucatarii va sta la dispozitie pentru a va face singuri design-ul dorit. Deci, daca nu stiti exact ce sa alegeti, va explicam diferentele care va ajuta sa identificati ce tip de bucatarie vi se potriveste cel mai bine.

Bucataria moderna: absolut uluitoare!

Bucataria moderna seduce din ce in ce mai multi clienti. Numarul acestor bucatarii moderne comandate creste simtitor. In culori stralucitoare, negru sau alb, in ​​majoritatea cazurilor, bucataria moderna se remarca prin atmosfera si designul sau „actual”. Este centrata pe un decor urban. Este o bucatarie rafinata, lasand doar esentialul si eleganta sa se vada. Intrand intr-o bucatarie moderna, este posibil sa aveti senzatia ca intrati intr-o bucatarie profesionala. Ideal daca aveti prieteni acasa!

Bucataria stil cottage: este un adevarat cocon!

In schimb, gasim bucataria stil cottage sau traditionala. Mai degraba concentrata pe materialele naturale si culorile asociate, ea emana traditia si este axata pe practic si functional. Se contopeste cu natura: podele din lemn, pereti si hote, perete si accesorii usoare. Daca bucataria cottage poate avea o latura clasica, aceasta nu este neaparat rustica! Este bucataria ideala pentru o atmosfera calda si pentru a lasa natura in casa dvs.

Bucataria in stil clasic revizuita: intre traditie si modernitate!

Daca nu puteti alege intre modern si cottage, stilul clasic revizuit este cu siguranta pentru dvs! La Kuechentreff.ro se pot comanda bucatarii clasice extraordinare si create pe necestiatile clientilor. Combinand materiale traditionale si naturale, cum ar fi lemnul, decoratiunile moderne si cele mai recente tendinte, bucataria clasica este un compromis perfect intre traditie si modernitate.  Bucatariile clasice sunt inca la mare cautare, atat printre clientii mai in varsta, cat si printre cei mai tineri.

Acestea, sunt, in linii mari, cele trei stiluri principale de bucatarii. Alageti bucataria care se pliaza atat pe necesitati, cat si pe personalitatea dvs.