Imaginati-va un om care este alergat din toate partile! Din spate vin sacalii: termenele scadente ale facturilor, plata la timp a chiriei si a ratelor, de la stanga, timpul care se scurge nemilos sau lupul cel mare si fioros. Bietul om trebuie sa alerge neintrerup si incearca sa se refugieze la dreapta, dar acolo sunt lipsurile din familie si discutiile pe care le genereaza acestea. Unde, unde se afla oare cetatea de scapare in care sa intre sarmanul om si sa lase cel putin 2 ore acesti dusmani de temut la usa. In stare de alerta si cu trupul si sufletul zdrobite eram si eu inainte.

Inainte de ce? De prima vizita la centrul de masaj Bucuresti Am deschis usa centrului si m-au cuprins in bratele lor aromele: flori de iasomie, portocale, scortisoara, crini si trandafiri. Am fost primit cald, cu bratele deschise si m-au condus in salonul intim, in care simteam aerul tropical, prin parfumul sublim de cocos.

Venisem la centru spa Bucuresti pentru tratamentul tropical cu cocos. Am facut o pasiune petru cocos, imi plac aroma, gustul si efectele miraculoase pe care acest produs le are asupra pielii mele si parului meu. Mananc fulgi de cocos, ii folosesc si in prajituri si imi place sa beau lapte de cocos cu fulgi de gheata.

Dar la o baie de cocos nu am visat, decat dupa ce am intrat pe site-ul lor si am aflat ca pot sa ma rasfat cu acest tratament tropical.

Timp de 2 ore am fost impachetat in fulgi delicati de cocos din cap pana in picioare, acordandu-mi-se atentie maxima. Masaj facial cu cocos, exfoliere corporala cu cocos, apoi baia cu flori tropicale si lapte de cocos.

Am inchis ochii si m-am abandonat paradisului meu de cocos si am simtit cum durerile si ingrijorarile mele pleaca una cate una. In afara de cele pe care le lasasem la usa, ieseau din corpul meu gandurile negre si indoielile, temerile si frustrarile pe rand, izgonite de parfumul de cocos.

Au fost doua ore de rasfat, de masaj facial, capilar, de exfoliere si baie in marea de cocos si flori tropicale.

Am iesit din centru spa puternic si sigur pe mine. Nu mai eram omul fricos care se uita in spate, sa vada ce ingrijorari il alearga, ci priveam cu incredere in viitor. Ridurile si petele de pe corp mi s-au sters si din baia de cocos am renascut.