Tin minte ziua in care ai mei aproape m-au dus cu forta la un cabinet stomatologic. Si tin sa le multumesc pentru faptul ca au facut-o desi eu eram total impotriva.

Aparatul dentar chiar a reusit sa imi schimbe viata intr-un mod in care nici nu ma asteptam. Daca inainte de aparat abia zambeam in public deoarece eram foarte jenata de modul in care dantura mea arata, astazi ma pot bucura de viata, pot zambi cu gura pana la urechi fara sa imi fac griji ca cineva ar putea rade de modul in care dintii mei arata. Sau sa imi spuna ca sunt strambi si asa mai departe. Si chiar daca nimeni nu spunea nimic despre dintii mei, in sinea mea eram foarte jenata si ma simteam foarte prost. Daca esti in aceasta situatie si tu nu atepta sa fie mult prea tarziu. Cauta acum un ORTODONT CLUJ sau orice alt oras si mergi si fa o schimbare.

Aparatul dentar chiar iti poate schimba viata la 360 de grade. Stiu ca pare foarte greu de crezut, dar nu e chiar asa. Aparatul dentar chiar iti poate reda zambetul si iti creste foarte mult increderea in tine. Spun asta din propria mea experienta. Viata mea chiar s-a schimbat radical dupa primele zile din care am inceput sa il port.

Doare aparatul dentar?

Durerea este resimtita altfel de la o persoana la alta. Eu ma plangeam de dureri, pe cand alte persoane pe care le-am intalnit nu au simtit mai nimic. Totul depinde de cum reactionezi la durere si cum te afecteaza pe tine schimbarile. Nu o sa te mint, s-ar putea sa te doara sau s-ar putea sa nu simti absolut nimic. Dar totul depinde doar de modul in care reactioneaza corpul tau la aceste schimbari.