Ascultand la radio cum decurgea meciul Politehnicii m-am decis ca echipa are nevoie de incurajare si m-am repezit spre stadion.Stiam ca in acel meci se juca totul..Stiam ca echipa venita din Lunca Dunarii nu avea nimic de pierdut fiind periculosa.

football_ballPrietenii mei erau foarte apropiati clubului si jucatorilor, unii din ei avand stema clubului impreuna cu autografele jucatorilor puse in rama,…… sau mingi cu autografe, fanioane.

Cei din galeria adversa ne aruncau priviri acre.Cu totii vanturam stegulete alb-violete.O minge a zburat peste sant , pomenndu-ma cu ea in brate.Ma simteam infailibil cu mingea “Adidas” in brate.

Pentru acest meci chiulam de la studiul Statisticii psihologice.Fiind cat o stighie m-am stecurat cu mingea afara de pe stadion.Aveam presimtire extra-senzoriala ca avea sa ii placa profesorului meu.

Cand am ajuns la facultate mi-am cautat colega careia ii lasasem lucrarea pentru Statististica.Frumoasa fata imi urase “Bafta!” iar eu cu lucrarea sub brat m-am dus sa imi caut proful sa-i dau lcrarea si mingea….

Cand l-am gasit,omul citea ceva. Vazandu-ma mi-a spus:

– Studentul meu favorit si chiulangiu 😛
– N-am chiulit….
– Stiu..Asa frumos te-a “scos” colega ta ca aproape am crezut-o 😛 Vrei sa iti spun ceva? Esti un prost.Daca eu as fi avut o colega ca a ta nu m-as fi dus la nici un meci.
– Domnule profesor…..
– Frumoasa, blonda,fosta manechin, desteapta, loiala…Si tu te duci ca prostul la meci…Nu-ti dai seama ce norocos esti!
– Stiti v-am adus asta, scotand lucrarea.
– Aha,okay , e bine.
– Si asta, intinzandu-i mingea.
– OhOo, ai avut ceva curaj….
– Nu curaj , ci doar noroc 🙂

– Uite , iti fac n bine. Te fac arhivar impreuna cu frumoasa ta colega.Facem un labortor nou de blon depsihologie iar voi va trebui sa etichetati testele care vor intra in acest loc si veti fi raspounzzatori de ele.Asa vei petrece mai mult timp cu colega ta si vei face si un lucru bine pentru viitorii tai colegi.Nu vei mai avea timp de meciuri, de fapt, intr-un final, vei ajunge sa nu iti mai doresti sa vezi un meci.Mai e putin pana atunci….

Adevarul este ca dupa discutia asta nu am mai mers la meciiuri.Nu am mai simtit atractie pentru astfel de manifestari.Toata lumea credea ca eu si colega mea vom face primul cuplu.Faceam cuplu la dans , la lucrari, la toate, dar nu in viata reala.Fiecare aveam pe altcineva…si ne-am urmat destinul. Prietenia poate exista si intre doua persoane de sex opus….