Am vrut sa ma uit la fotbal, UEFA Champions League, dar nu am rezistat mai mult de 15 minute.

De ce ?

Deoarece comentatorii sportivi de pe TVR 1i , mi-au facut imposibila vizionarea meciului.

Eu gresesc foarte des la redactarea articolelor pe blog , gresesc cand tastez, mai rar cand incerc sa exprim o idee. Bine, eu sunt doar un blogger amarat, aceia sunt comentatori sportivi al unui post national de televiziune, care se presupune ca intra in casele romanilor, fie ca se gasesc in Bucuresti sau in Poplaca.

Sa va ofer si cateva mostre de exprimare :

– “aceste lucruri , au fost foarte bine lucrate la antrenamente” (incerca sa scoata in evidenta cat de bine stiu sa paseze jucatorii echipei engleze)

– “mingea a fost recuperata de mijlocasi, la mijlocul terenului”

Ma zgaria pe creier , astfel ca am luat telecomanda si am mutat pe unul din canalele Digi .Am vazut filmul animat Despicable Me si cred ca am iesit in castig.

M-am amuzat (desi mai vazusem comedioara) , iar pentru o ora si ceva, m-am simtit bine urmarind transformarea eroului (cu vocea imprumutata de Steve Carell) , dintr-un tip rautacios intr-unul simpatic si uman.

Poate sunt infantil sau prea satul sa aud tampenii in jurul meu, nu credeam vreodata, c-am sa renunt la fotbal pentru un desen animat, oricat de bine realizat, ar fi acesta.

Daca am ajuns la faza aceasta, inseamna ca e mai grav decat crezusem …

In fine, noi sa fim sanatosi nu mai avem nevoie nici de fotbal.

PS
. Daca sunteti amatori de desene (sau chiar daca nu sunteti), vi-l recomand cu placere. Filmul este o imbinare intre umorul de buna calitate si imagine foarte bine realizata.Subiectul este usor dar mesajul ne indeamna sa punem accentul pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru noi ca oameni: familia. In final cu asta ramanem…

Iata si trailer-ul: