Azi este sarbatorit Sfantul Valentin.

In aceasta zi Cartim Blog era cititorilor sai cadouri virtuale.Tin minte ca intr-un an am fost intrebat “De ce oferi cadouri de Valentine’s Day?? Cadouri se fac doar partenerilor…” Pai, tocmai asta este si ideea ! Partenerii acestui blog sunt cititorii lui, cei care il viziteaza, il lauda/critica, sau pur si simplu, poposesc aici, citesc ceva sau admira o fotografie si pleaca…

Stiu ca e o sarbatoare comerciala dar ce nu este comercial in zilele noastre?

Si fiindca e Sarbatoarea Inimilor va daruiesc inimi si ciocolata 🙂

valentines-gifts

valentine-day

vatyuio

Pentru mine astazi e cu adevarat sarbatoare 🙂 Acum un an, pe 14 Februarie, aduceam in de la autogara un ghemotoc negru venit intr-o cutie tocmai din Oradea….Era atat de mic….Avea sa il cheme Denis 🙂 Pentru el am dormit 6 luni pe coltar in sufragerie pentru a-l supravegea si pentru a-l invata bunele maniere….

La un an de Timisoara si la varsta de un an si (aproape) doua luni e mare smecher 🙂
Fura, ma buzunareste,daca imi prinde rucsacul imi scoarte portofelul si alearga cu cardul meu de ING prin casa,imi fura ciorapii , slapii, cizmele….Adora sa doarma pe hainele mele,sa il spal pe dinti,sa il pieaptan dar nu prea ii place sa faca baie acasa ci dar la cosmetica. Ii place sa se uite la televizor (sta atent ridicandu-se in doua labute sa vada mai bine), sa urce la vecinul de la etajul doi (singurul pe care nu il latra) stiind ca daca-i face o vizita va fi omenit cu cascaval de calitate,se cearta cu Thomas dar se intelege si are o pasiune pentru pisica blocului careia subsemnatul ii cumpara mancare,se crede seful aleii , ii place doar sexul frumos canin….

Are stofa de revolutionar fiind nascut pe 22 decembrie 🙂

Este patimas ca un adevarat latin.Se indragosteste repede si de dorul iubitelor imi face reprezentatii ca cei ce trec prin fara blocului au o,presia ca gazduiesc un luo asemenea urlete scoate micul meu ghemtoc negru…..

Daca sunt plecat sta in fata usii pana ma intorc.Nu il urneste de acolo nici macar mancarea.Cand sosesc acasa este fericit devenind o umbra a mea….

Sa va mai spun ceva: nu am nevoie deceas 🙂 Dimineata vine si ma trezeste umplandu-mi fata de pupaturi canine 🙂

Cum a fost si ce a devenit 🙂

Denis mic

Denis

Denis