Zilele astea , toata lumea goneste dupa ceva, fiecare cauta ceva.
Magzinele sunt pline iar forfota e pe masura.

In agitatia aceasta m-am trezit si eu, un cumparator atipic, cu mainile in buzunare dand o raita pe la electronice (pentru a-mi spala ochii) si apoi im oaza de liniste a unui Pet Shop…Am luat-o apoi agale prin magazine facand un studiu de piata….si observand cum se carau cantitati enorme de mancare si bautura, jucarii, cadouri….Pentru o saptamana mi se pareau cantitati enorme.De parca venea Potopul, nu Craciunul.

Culmea e ca avea de cumparat ceva demodat si greu de gasit: un radio ( si nu oricum ci unul foarte simplu)… Dupa multe cautari am gasit ceva extrem de simplu su ingrijorator de ieftin:) A fost amuzant ca vanzatorii ma priveau ca picat de pe alta planeta ……In era digitala sa cauti un radio ….strigator la cer. Dar ce nu face omul pentru o persoana draga precum mama ???

Lui Denis i-am luat niste oase cu calciu si sunt pe cale de a-i lua o hainuta (insarcinare de la Mosul) iar lui Tommi trebuie sa-i cumpar ceva bunatati ca la el asta e prioritatea…
Ar trebui sa il rog pe Mos sa imi sopteasca ce sa cumpar unei doamne fitoase ca aici nu am idei 🙂
Stiu ca e nevoie de ceva tavi pentru prajitura dar nu am idee cum se iau alea, care sun de calitate si care nu……..Sunt intr-o dilema totala…

Mi-a placut enorm in raionul cu braduti, globuri,instlatii de lumini, beteala, figurine….Am testat zeci de instalatii si la ficare din ele exlamama “Woww”…pana am gasit una care mi-a placut si care se asorta cu globurile pe care le am pentru bradutul meu.

Urati-mi bafta pentru a reusi sa duc la bun sfarsit insarcinarile de elf (mi s-au facut urechile tugui) 🙂

Cele 12 cuvinte sunt: dilema ,instalatii,planeta,demodat,Potopul, Craciunul, oaza, atipic, buzunare,agitatia, goneste, cauta.

Pentru tema saptamanii va propun: Magia noptii.

In avanpremiera cateva imagini  mirifice de  Craciun 🙂

O dediicatie pe masura..


Tabele:

Au scris folosind cele 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana minunata!!

PS. Daca doriti vacanta va rog sa imi comunicati 🙂