Cu sosirea verii, cu siguranta iti doresti sa petreci cat mai mult timp afara, deoarece este sezonul plimbarilor si al drumetiilor la munte. Vara este anotimpul ideal sa revii in forma si sa te bucuri de zilele insorite practicand sportul preferat. Eu prefer sa practic ciclismul, insa asta nu tine neaparat de anotimpul in care ma aflu. Fiind pasionat de mersul la munte si alpinism prefer sa folosesc biciclete MTB, deoarece sunt mult mai rezistente si faciliteaza mersul pe drumurile accidentate de munte.

Magazinul click4sport.ro ofera preturi foarte avantajoase in aceasta perioada, deoarece Campania de 1 iunie, promovata de echipa, a inceput inca de pe 22 mai.

Ce prevede aceasta campanie? In speranta promovarii sportului si vietii sanatoase, magazinul click4sport.ro pune la dispozitie biciclete pentru copii, cu preturi incepand de la 429 lei si biciclete pentru adulti incepand de la 999 lei.

Este o oferta pe care greu o poti refuza, mai ales atunci cand constientizezi ca vara aceasta o bicicleta se transforma in vehiculul ideal, nu numai pentru hobby, dar si pentru a ajunge la serviciu, economisind astfel combustibil si facand miscare.

Gama de biciclete Mountain Bike prezentata pe site este cu adevarat diversificata si lasa indeajuns de multe optiuni clientilor atunci cand vor sa achizitioneze un asemenea produs. Preturile pentru astfel de biciclete incep de la 999 lei, insa cei care sunt deja experimentati in acest sport cel mai probabil vor alege o bicicleta care costa ceva mai mult, asa cum a  fost si cazul meu. Astfel, am ales o bicicleta Corratec MTB X-Vert Motion 27.5” alb/negru/albastru 490mm.

Aceasta bicicleta a fost redusa 20% din pretul initial si am reusit sa fac o mega investitie. Nu mi-as fi imaginat vreodata sa intru in posesia unei astfel de biciclete insa magazinul click4sport.ro mi-a oferit sansa unica de a cumpara o bicicleta exceptionala.

Cadrul acestei biciclete este realizat in totalitate din aluminiu, un material foarte rezistent impotriva coroziunii. De asemenea, este dotata de o transmisie cu 3×9 viteze, frana este hidraulica, iar per total bicicleta se prezinta a fi foarte “solida”. Pentru comanda a fost nevoie doar sa imi introduc datele si sa fac plata online. De restul s-a ocupat magazinul si curierul, deoarece am primit produsul la 24 de ore de la comanda.

Cand am vazut bicicleta scoasa din colet arata extraordinar de bine si nu am putut sa nu fac o tura. Este cea mai buna bicicleta pe care o testasem pana la momentul respectiv si m-am simtit mandru ca sunt proprietarul ei.

Click4sport.ro este magazinul la care voi apela mereu de acum inainte, deoarece ofertele lor nu au concurenta, iar produsele sunt de cea mai buna calitate. Pe langa bicicletele exceptionale pe care le comercializeaza, click4sport.ro ofera si acesorii, si echipamente profesionale pentru ciclism.

Site-ul lor ofera casti adecvate pentru mersul pe bicicleta de adulti si copii, dar si o multime de piese care permit repararea bicicletei acasa.

Magazinul click4sport.ro este recomandarea mea pentru pasionantii de biciclete MTB, iar in perioda 22 Mai – 1 Iunie este momentul perfect pentru a achizitiona o bicileta de valoare!