In ultima vreme, apartinatorii care au apelat la firme de pompe funebre neautorizate din Craiova au avut de suportat consecintele. Cea mai mare suferinta a lor a reprezentat-o faptul ca in loc sa le multumeasca tuturor celor care au venit sa le fie alaturi, au apelat la o firma neautorizata de servicii funerare care prin mancarea adusa de la surse dubioase au reusit sa ii bage in spital pe binefacatorii lor.

Un astfel de incident nu poate fi uitat usor si intineaza memoria decedatului. Nimeni nu doreste sa apara la stiri fiindca participantii la inmormantare s-au imbolnanit dupa ce au mancat alimentele de la parastas sau cele din pachetul primit la cimitir!

Din fericire, exista firme de servicii funerare Craiova pe care presa le-a prezentat ca exemplu pozitiv de furnizor de servicii, fiindca rezolva cu maxima responsabilitate toate problemele incluse in pachetul de servicii. Una dintre ele este FUNERARE NATALYA – CRAIOVA care a fost admisa in baza de date elitista a dispeceratului 07Funerare.ro.

Criteriile de inscriere in baza de date sunt foarte stricte, tocmai ca persoanele care au nevoie de astfel de servicii sa stie de unde pot lua cele mai bune firme de profil.

Iata ce aspecte ale activitatii firmei de pompe funebre a facut-o eligibila pentru a patrunde in topul celor mai buni furnizori de servicii de profil:

  1. Prin catering Craiova este garantata sanatatea participantilor la ceremonie.

Apartinatorii respecta traditia si regulile ospetiei care impun oferirea unei sticle de apa si a unui pachetel cu mancare celui care vine la inmormantare. Gestul sau este nobil, fiindca isi rupe din timpul sau, se deplaseaza, depune un efort suportand caldura de afara si regulile stricte impuse de pandemiei, sa il conduca pe decedat pe ultimul drum.

Pe de alta parte, traditia spune ca decedatul are nevoie de apa si de alimente de buna calitate. Cum s-ar simti apartinatorul sa stie ca alimentele au fost vechi si din cauza lor s-au imbolnavit toti cei care au primit pachetele?

  1. Programul de lucru sa fie non-stop, fiindca moartea nu are vacanta si corpul neinsufletit al celui apropiat are nevoie de ingrijiri eficiente si rapide. O firma este capabila sa le ofere, cand are personal calificat, echipamente corespunzatoare si spatii special amenajate

  2. Flota funerara sa fie alcatuita din masini in stare perfecta de functionare, curate si conduse de soferi responsabili si politicosi. Sa comunice etic cu familia indurerata si sa tina cont de toate dorintele realizabile ale acesteia.

Este foarte important ca firmele de servicii funerare sa colaboreze cu firme de catering autorizate, care detin certificari iso care atesta calitatea alimentelor furnizate. Atat ingredientele, cat si pregatirea si livrarea alimentelor trebuie sa decurga in conditii de maxima igiena, fiindca si asa oamenii din lumea intreaga se confrunta cu probleme legate de COVID 19.

La Craiova s-au imbolnavit multi oameni din cauza firmelor de pompe funebre neautorizate care au mers pe inprovizatie si la livrarea pachetelelor cu mancare. Apartinatorii trebuie sa stie ca pot evita aceasta situatie, alegand firma potrivita de servicii funerare de pe site-ul dispeceratului national 07Funerare.ro.