O data cu diversificarea si dezvoltarea serviciilor de inchirieri auto si la noi in tara, au luat nastere numeroase firme care se ocupa cu acest business. Mare parte din acestea pot fi gasite in Bucuresti, fiind atat capitala tarii cat si cel mai populat oras din Romania. Asa ca astfel de servicii sunt la indemana multor persoane, fie romani fie straini.

Printre toate serviciile rent-a-car din Bucuresti gasim si Ascar, o firma foarte cunoscuta atat in capitala cat si in tara, care le pune la dispozitie clientilor sai o gama larga si diversificata de autoturisme de la cele mai cunoscute branduri atat spre inchiriere cat si pentru tururi ale anumitor orase, transport la aeroport, sau transport cu sofer personal.

Pentru ca un client poate fi multumit pe deplin doar atunci cand ii sunt oferite cele mai bune servicii, la Ascar sunt oferite servicii de calitate, adica autoturisme aflate in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi. Pe site-ul firmei gasim toata flota de autoturisme accesibile precum si infromarii despre fiecare masina in parte de la pretul de inchiriere pe zi pana la conditia acesteia si chiar si cutia de viteze.

Ceea ce face un business mai cunoscut sunt promovarea si parerile clientilor, pareri care nu puteau fi altfel decat pozitive, fapt care scoate in evidenta profesionalismul celor de aici si calitatea serviciilor. Si sa nu va ganditi ca aceste servicii sunt limitate doar pentru orasul Bucuresti. Ascar are o arie mare de acoperire la nivel national. Desigur ca, cu o masina inchiriata putem merge oriunde vrem noi insa serviciile de transpot la aeroport si tururi ale oraselor se limiteaza la anumite zone.

Dupa cum putem vedea si pe site-ul firmei, autoturismele sunt modificate, din mai multe puncte de vedere. Acest lucru este realizat si pentru a spori confortul si siguranta in trafic, conditii pe care orice client le-ar lua in calcul, mai ales daca aleg o masina de familie pentru o excursie sau o vacanta.

Totodata, avem la dispozitie posibilitatea de a ridica masina de la sediile firmei din capitala sau din alte orase sau de a ne fi adusa la o anumita locatie de catre un sofer al firmei.