100.000 de absolventi ai Universitatii “Spiru Haret” din Bucuresti vor avea diplomele anulate.

Sa zicem ca inteleg ca nu au intrunit conditiile de acreditare, dar la studentii care au terminat acolo (ma refer la studentii obisnuiti si nu la politicienii care isi cumpara studiile), nu se gandeste nimeni ?

Cum se simt acei tanari de 22-23 de ani, care dupa 3-4 ani de studii, isi vad pierduti atat banii cat si timpul.

Nu inteleg de ce nu se taie raul de la radacina.Daca se stia ca nu este in regula , de ce au lasat-o sa mai functioneze, de ce au lasat sa se ia banii , studentilor.

Este o adevarata afacere.Aceasta Universitate a ajutat multi oameni politici pentru a-si desavarsi studiile, dar tot aici profeseaza oameni politici precum : Dan Radu Rusanu, Norica Nicolai,Gheorghe Onisoru si altii, este clar ca a existat un interes financiar si politic la mijloc ,dar este strigator la cer, sa faci bani pe spatele unor parinti care doresc sa isi vada copiii cu studiile puse la punct.

Pe langa banii dati pana acum, studentii din anii treminali vor fi nevoiti sa isi mai sustina inca o data examenul de licenta. Alti bani, alta distratie. Plata unui examen de licenta costa in jur de 500 ron. De parca nu ar fi de ajuns ca suntem intr-o perioada de criza economica..

Universitatea”Spiru Haret” are 311.928 de studenţi, ceea ce înseamnă două treimi din totalul studenţilor din România.

Instituţia a fost înfiinţată în anul 1991 şi a dobândit primele acreditări pentru învăţământ la zi în 2002. Până în prezent, “Spiru Haret” are circa 96.000 de absolvenţi, conform NewsIn.

Nu inteleg de ce s-a luat atitudine abia acum? Si-au facut “plinul” ? Si-au pus politicienii educatia la punct?

Sunt intrebari care vor ramane fara raspuns…