De ceva timp observam la podoaba mea capilara o tendinta usoara de parasire. A fost in ultimul an o perioada cu un avdevarat surplus de stres din varii motive. Am simtit din plin pe pielea mea ce inseamna sa suferi de bolile secoluui si sa suporti consecintele acestora ramanand cu cateva sechele.

Asa cum stiu, inca de copil, stresul nu e favoritul nimanui asa ca nici parul meu nu e happy si astfel sunt la randu-mi nefericit 😛

Am cautat diferite solutii. Nu sunt vanitos din fire, dar sincer as vrea sa ma pot bucura de el inca ceva timp.

Am cautat pe amicul “google” raspunsuri si solutii Am incercat si remedii stiute de la bunici.(ceai din frunze de nuca, mi-am spart oua in cap 😛 ) Eram imun la aproape orice. Intr-o zi am primit un email pentru a participa la o campanie de testare propunandu-mi-se sa folosesc samponul Rekze 63 regenrant si anticaderea parului.

In 28 de zile parul s-a indesit, a devenit mai puternic asa ca am inceput sa caut informatii despre produs ,deoarece fiind mai sceptic, trebuia sa ma lamuresc. Cautand si gasind informatii am aflat ca samponul Rekze 63 e un produs atent realizat iar ingredientele sale sunt de inalta calitate si performante.

Sunt 63 de ingrediente la numar, active care asigura cresterea si intarirea firului de par, stimulandu-l si mai ales reducand impactul toxinelor asupra lui. Am vazut ca printre ingrediente sunt cafeina si vitamima B7 care sunt cunoscute pentru stimulare si regenerare si fortifiere. Deasemenea samponul contine licopen 100% organic si alti antioxidanti, salvie, ulei de emu, biotina, climbazolul, toate reunite intr-o formula care duc la intarirea si fortifcarea foliculilor de par.

Mi-a atras atentia faptul ca nu am regasit in formula samponului componenti ieftini care pot distruge firul de par, il subtiaza sau declanseaza alergii. Ceea ce arata faptul ca producatorii au in vedere sanatatea utilizatorilor si fac ca produsul sa fie de calitate. Din punctul meu de vedere mai are un plus: e unisex asa ca poate fi folosit de toti membrii din familie, ceea ce inseamna si economie. Daca va intrebati cat de des poate fi folosit va spun ca depinde de tipul firului de par.

Am inceput sa il folosesc si rezultatele incep sa apara. Se pare ca vom fi impreuna inca multi ani.

Pentru o mai mare eficacitate samponul Rekze 63 pooate fi folosit impreuna cu 43 Balsam regenerant&anticadere a parului precum si 24 Serum tratament regenerant&anticadere a parului.