Oamenii au nevoie de parteneriate, sa fie mai puternici si sa isi rezolve toate problemele. Nimeni nu poate actiona singur la nivel social si pentru acest lucru au aparut familiile, colectivele de la locul de munca, satele, cartierele.

Oriunde se duce, fiecare persoana isi face prieteni, apoi isi alege un partener de viata, tine oameni aproape, care sa o ajute la nevoie.

De mai multe ori in viata, in momentele foarte grele, dar si in cele fericite avem nevoie de oameni loiali in jurul nostru.

Pentru a culege roadele bogate ale unei colaborari fructuoase, se impune sa alegem corect partenerii si mai jos sunt prezentate cateva criterii:

  1. Loialitatea. Merita sa conduca in top, fiindca un partener care nu isi respecta promisiunile, te duce in mod sigur la ruina, de aceea iti recomanda sa faci un parteneriat videochat cu Money-studio, fiindca toate modelele care au lucrat aici se declara multumite de conditii si salarizare.

Parteneriatul loial este cel care sta langa tine si te ajuta sa iti implinesti dorintele si despre care stii ca nu te-ar insela niciodata. Partenerul prezentat mai sus nu pune niciodata interesele sale pe primul plan, ci recurge la strategii in care toti cei implicati in parteneriat sa aiba de castigat.

Ca sa fie loial, un partener trebuie sa functioneze legal si sa respectea legile.

  1. Puterea. Avem nevoie de parteneri puternici financiar, cu relatii, care sa ne ajute sa ne realizam intr-un timp scurt. Este esential sa foloseasca puterea numai ca sa ne ajute, niciodata impotriva noastra.

Money-studio isi ajuta partenerele de afaceri, mai mult decat o face oricare alt angajator.

Sa zicem ca vine in Bucuresti o fata din Maramures sau Apuseni si se angajeaza la studioul prezentat mai sus! Este straina, nu are bani, sta cu chirie, iar gazda o streseaza. Ce ar face un partener loial si puternic? Ii faciliteaza urgent obtinerea unui apartament de lux direct de la dezvoltator si ii da un salariu asa de mare, incat sa isi poata plati ratele la el. Nu ati mai auzit in mod cert ca un alt angajator sa se implice la fel de mult in rezolvarea problemelor angajatilor sai!

Dar ajutorul nu se opreste aici. Partenerul empatic stie ca o fata isi doreste sa fie mereu aranjata pe strada si la locul de munca si ii pune la dispozitie si echipa de specialisti, dar si cele mai bune produse. De machiajul zilnic, inainte de intrarea in tura se ocupa studioul.

Din salariul de 10 000 de dolari pe luna se pot cumpara multe haine elegante si incaltaminte, produse unicat de la magazinele exclusiviste. Dar cei 10 000 de dolari reprezinta salariu de debutant, iar acest angajator puternic plateste fiecare model in functie de implicarea acestuia.

Se poate castiga enorm, fiindca partenerul plateste cinstit, in functie de incasarile aduse si implicarea fiecaruia in munca de zi cu zi. Partenerul puternic isi ajuta angajatele sa isi ia masini in leasing si sa nu vina cu metroul sau cu mijloacele de transport in comul aglomerate la serviciu.

Partenerul puternic a negociat pentru modelele sale si acestea pot sa isi faca operatii estetice cate doresc, achitand costurile in rate.

Un alt lucru prin care studioul prezentat isi arata puterea financiara il reprezinta concursul anual cu superpremii, organizat pentru a stimula angajatele sa isi depaseasca performantele.

Nu pot sa nu vorbesc despre aceste recompense pe care si le-ar dori toti angajatii din lume.

Premiul I consta intr-un apartament de lux, situat intr-o zona rezidentiala, urmatorul premiu este o masina sport, iar premiul al III-lea vouchere de cumparaturi de la magazinele exclusiviste din Bucuresti sau sesiune de shopping la Roma, la Paris sau la New York.

  1. Intelegerea. Ne plac oamenii intelegatori, care nu isi impun ideile sau punctele de vedere inainte de a asculta si opiniile partenerului. Studioul respectiv permite angajatelor sa isi aleaga tura de lucru si prin aceasta strategie isi stimuleaza partenerele sa mearga la facultate, sa isi rezolve problemele personale, sa se dezvolte.

  2. Sa manifeste grija fata de partener si sa il protejeze. Money-studio ofera conditii de lucru similare cu cele oferite de hotelurile de sapte stele, garantandu-le si confidentialitatea. Angajatele nu au cum sa se imbolnaveasca sau sa sufere, fiindca:

-lucreaza singure in camerele lor si nu sunt stresate sub nicio forma.

-li se asigura curatenie in camere si conditii optime de lucru. Fiecare camera este prevazuta cu aer conditionat vara si are o sursa sigura de caldura iarna. Fiecare salariata dispune de o baie pe care o foloseste singura in tura de lucru.

-protectia datelor personale si a identitatii.

Citind toate acestea iti vine sa crezi ca partenerul ideal nu exista si prin urmare, trebuie sa faci compromisuri pentru un loc de munca in zilele acestea, dar tot ce am prezentat in legatura cu parteneriatul in videochat este adevarat si daca nu crezi, discuta cu fetele care lucreaza acolo si cu reprezentantii studioului care ofera informatii complete.

Un partener care corespunde din toate punctele de vedere nu trebuie ratat, fiindca te poti baza pe el si colaborarea cu el este benefica toata viata.

De pilda, apartamentul primit ca premiu sau cumparat iti foloseste mereu, bijuteriile pe care ti le cumperi, le poti transforma oricand in bani si poti sa pui si bani in cont.

In urma parteneriatului cu studioul de videochat, vei vorbi perfect limba engleza si vei capata incredere in tine pentru modul in care vei gestiona interactiunea virtuala cu necunoscutii de la capatul lumii, pentru tot ce vei realiza, pentru persoana de succes care vei fi.