Zilele trecute am fost la un amic si la unn moment dat i-am cerut un pix.Nu a stiut, initial, sa localizeze un pix,pwentru ca peste 10 minute sa vina cu un pumn de pixuri multicolore.

Acest lucru nu m-a surprins.Cred ca avem cu totii pisuri acasa, la job, le intalnim la banca, in diverse campanii, chiar electorale, in farmacii.

Facem colectie de pixuri?

In mod paradoxal, toti facem , in mai mica sau mai mare masura , colectie de pixuri, doar ca atunci cand avem nevoie de unul se intampla sa nu-l gasim la indemana
.Existenta lor, se rezuma la a sta rasfirate prin casa,iar supravietuirea lor este dictata de cata pasta au, sau cat timp le putem utiliza , deoarece in acest moment al evolutiei noastre , tindem sa aruncam un pix bun , ce ne “cade” bine in mana (adica ne este comod sau este ca pensula pentru un pictor) , decat sa mergem pana la librarie sa luam o mina.

Mie imi plac pixurile.Pot spune ca am o mini-colectie de pixuri.

Am pastrat pixul cu care am dat licenta si examenul de titularizare pe post, am un alt pix cu care am semnat contractul pe masina sau pe casa.

Par poate sentimentaldar aceste obiecte ma arunca inapoi in timp si imi redau senzatiile traite atunci.

De cand folosesc mai mult computerul pixurile stau mai mult tim nefolosite, dar cand am iei ded subiecte pentru blog sau pentru orice altceva , folosesc pixul si hartia.

Am o slbiciune pentru produsele de papetarie 😛 Sunt poate printre putini care-si cumpara cate un carnet notes si un pix , hartiute de memo, sau alte tampenii de birou, asta desi posed agenda electronice si alte tampennii de gen.

Am remarcat ca orice device electronic nu poate inlocui pixul si hartia. In expunerea ideilor mele nu pot fi limitat la un numar de caractere si sa port un Ipad dupa mine mi se pare prea extravagant.

Chiar daca platesc cu cardul si introduc PIN-ul tot trebuie sa semnez bonul de casa cu pixul.

In concluzie pixul a ramas la fel de actual ca acum 25 de ani.

Voi cat de mult folositi pixul? Vi se pare un instrument invechit?