Sunt 15 ani de cand voi ne aduceti mortii in tara, frumosi, aranjati, pregatiti pentru ultima calatorie. Nici nu va imaginati cat de important este sa ii stim aproape, la cimitirul din sat, sa mergem sa le povestim la mormant si sa le aprindem o lumanare. Cel mai mare pacat este abandonarea celui drag, care nu se mai poate apara, pe pamant strain.
Pentru asta, consilierii funerari asculta familiile indurerate zi si noapte, transmit condoleante apoi spun cu sinceritate apartinatorilor ce trebuie facut.
Datorita voua am aflat ca:
-nu se pot aduce decedatii in tara, fara documente de repatriere.
-Funerarenicolas este cea mai buna firma care ofera servicii de repatriere decedati si transport funerar (acest lucru l-ati dovedit prin ceea ce ne-ati oferit in toti acesti ani)
-inainte de imbracarea, toaletarea si cosmetizarea decedatului este obligatorie injectia de conservare
-transportul funerar international impune asezarea mortului in doua sicrie: unul din zinc si altul din lemn de esenta tare prevazut cu 24 de gauri. Va multumim ca ati luat totul asupra voastra, fiindca noi nu am fi stiut unde anume gasim sicriele si nici cum sa le sigilam!
-masinile care asigura transportul funerar sunt prevazute cu instalatii frigorifice ca trupul sa fie adus in tara in perfecta stare si au autorizatii legale pentru un astfel de transport.
De 15 ani faceti totul pentru noi si pentru mortii nostri: legal, impecabil, nu dormiti, alergati prin lume, atingeti moartea si asta nu este deloc usor.
Orice om care intra in contact cu moartea se contamineaza si moare putin in fiecare zi. Stiu ca sufletele va sunt indoliate de cati morti ati adus in tara, de cate lacrimi ati vazut si de cate strigate de durere ati auzit!
Preturile practicate de voi abia acopera cheltuielile. Cu 2000 de euro mortul este adus din cele mai indepartate state ale Europei cu masina funerara de catre soferii care au conduc atent un drum asa de lung.
In acesta suma intra si pregatirea decedatului si sicriele si crucea inscriptionata si documentele de repatriere.
Cu voi incercarea este mult mai usoara, iar asteptarea suportabila.
Cand convorbirea s-a incheiat, ati plecat deja dupa decedat sa ni-l aduceti acasa.
Cat trebuie sa va fie de greu sa tundeti, sa barbieriti, sa imbracati un trup lipsit de viata! Cate trupuri neinsufletite nu ati asezat cu grija in sicriul de zinc si cate sicrie de zinc nu ati pus in cele din lemn de esenta tare! Va dor bratele de manipularea miilor de sicrie duble fiindca sunt grele, grele de tot!
Misiunea voastra este grea fiindca va asumati durerea noastra a tuturor celor care am pierdut pe cineva drag si ne faceti noua pierderea mai suportabila, despartirea prin moarte mai acceptabila!
Stiti pana atunci iti repeti ca moartea nu este vesnica si ca ii vei intalni pe cei plecati, dar cand sicriul lor este ars sau coborat in groapa, persectiva despartirii vesnice va infricoseaza…
Va multumesc ca existati si ca va implicati in ceea ce este mai greu!
Nu lasati mortii romanilor departe de tara, iar asta este o dovada mare de omenie. Multi oameni va adreseaza sincerele lor mutumiri. Ma alatur lor sa va spun ca faceti un lucru foarte important de care depinde linistea celui decedat si a apartinatorilor sai si a tuturor celor care l-au cunoscut!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr