Azi a aparut in www.times.ro care poate fi considerat cel mai bun ziar de pamflete sau stiri inventate, un articol care a dat peste cap pe majoritatea elevilor si a profesorilor.

Datorita haosului din Invatamantul romanesc articolul ” Ministerul Educatiei introduce in scoli teste semestriale de virginitate pentru elevi” a fost luat ca stire reala.

Site-ul times.ro a avut la acel articol, peste 40.000 de accesari si peste 1500 de comentarii, toti luand informatia ca fiind reala.Impactul a fost atat de mare si de serios, incat a fost nevoie de interventia unui site serios de stiri, Realitatea.net pentru a aduce lumea cu picioarele pe pamant , in articolul EXCLUSIV REALITATEA.NET: Testele de virginitate în şcoli au pornit o isterie online si de a lamuri lucrurile.

Okay, toate bune si frumoase , doar ca prin acest articol scris de o eleva , pe care ar trebui s-o felicitam pentru ideea inspirata pe care a avut-o, iese inca o data la iveala , debandada care exista in Invatamant.

Va dati seama cat de credibil este acest minister daca un simplu articol , pamflet , il arunca in aer ? Cati elevi din cei 40.000 care au accesat site-ul si-au dat seama ca este o gluma si cati au luat-o de buna?

Acest lucru nu este altceva decat, urmarea legilor aprobate azi, pentru ca aceleasi legi, sa nu mai fie valabile peste o saptamana, ele fiind anulate pentru ca nu sevesc nu stiu carui grup de interese..Acest lucru este valabil pentru aproape toate domeniile, doar ca in Invatamant se vede mult mai bine , pentru ca aici, se lucreaza cu oameni, de fapt, aici, este in joc viitorul nostru, ca natie.

Daca nu ne tratam copiii cu respect si responsabilitate , ce sa ne mai asteptam din partea lor , daca nu, la un profund dispret ? Daca nu ne putem proteja copiii si batranii , suntem de toata jena si ne meritam reputatia creata de-a lungul vremii.

Pana la viitoarea postare va doresc “Toate cele bune !”

barza