Pe 6 Mai 2009 am lansat in eter prima mea postare pe un blog de pe wordpress.com.

Atunci credeam ca voi renunta repede la el , cum am facut-o si in 2007.

Dar nu a fost asa. De fapt acest blog a aparut ca o nevoie a mea de comunicare, intr-o lume in care mai mult ascult sau pun intrebari si in care nu imi permit sa exprim pareri personale , din cauza deontologiei.Si cum de la profesie , la perceptia generala este doar un pas, toata lumea a inceput sa doreasca sa o ascult dar in nici un caz sa ma  asculte,

A aparut aceasta oportunitate care mi-a oferit prieteni si amici din diverse parti ale lumii, care imi citesc parerile , le respecta si le comenteaza.

Mi-am cumparat domeniul cartim.ro ceea ce m-a facut fericit , pentru ca mi s-a indeplinit o dorinta ascunsa undeva acolo , la mansarda , intr-un sertar uitat de timp si legaturi neuronale.

De cand am blog , ma simt mai liber si mai relaxat, am redescoperit scrisul, citesc mai mult si imi ocup timpul cu lucruri mai utile, decat o faceam pana acum.

Pe acest blog am scris lucruri pe care nu le-am povestit nimanui vreodata , dar imi pare bine ca am facut-o.

In acest an am inceput sa sap in html, in Photoshop, in Power Point, mici incercari de web design.Pe de alta parte, am inceput un mic proiect care doreste sa descopere lucruri mai putin cunosscute despre Timisoara, sper sa imi iasa.

Este un teren pe care imi place sa ma desfasor.

Am participat la Roblogfest , mi s-a marit traficul , am invatat ce inseamna blog , cu ce se mananca , mai invat, de fapt in fiecare zi descopar ceva nou.Partea funny este ca imi place.

Din punct de vedere statistic, Cartim’s Blog are:

  • Postari: 261
  • Comentarii: 1.797
  • Pagini: 4
  • Categorii: 37
  • Taguri: 1.177
  • Vizitatori : cam 10.000 (nu am o cifra exacta)
  • Link-uri:  destule
  • Zelist : 937 (daca conteaza 😛 )

Atat cat am realizat pana acum este multumitor. Putea fi mai bine , putea fi mai rau , totul este ca nazuiesc spre putin mai mult , daca se va putea.

Tuturor celor care ma citesc sau imi trec pragul, le multumesc ca exista (parca ar fi discurs de Oscar 😛 ).

La multi ani, Cartim’s Blog !