HornarEste vremea martisoarelor.

Pe unde mergi prin oras dai peste tarabe cu hornari (cosari) legati pe snur alb-rosu, pandative, bratari, flori si alte minuni ce nu au legatura cu acest obicei traditional romanesc.

Deoarce se poate oferi oricui, fara a fi banuit de vreun gand ascuns , mi-am zis sa ofer un martisor virtual tuturor celor care vor trece pragul acestui blog pe 1 Martie.

Am ales sa va ofer o buburuza.Acesta insecta simpatica este simbolul prosepritatii si al bunastarii materiale si spirituale.Cel putin asa o considera germanii.

Eu zic ca au dreptate.

Cum reactionam cand vedem o buburuza? Zambim, parca intalnirea cu ea ne inveseleste.

Martisor Gargarita

Cum as putea sa va ofer doar atat? 😛

Martisorul vine la pachet cu care o cutie de ciocolata.Cum in ultima perioada mi-am descoperit ciocolata preferata cu menta, m-am decis sa va ofer cate o cutie.Daca nu va place o puteti lasa aici , eu nu am sa ma supar 😛

Ciocolata cu menta "After Eight"

Nu am uitat nici florile.Am optat pentru flori de sezon dar cu un miros deosebit: frezii. Va plac? Este imposibil sa nu va cucereasca aceste flori firave dar cu miros imbatator.

Frezii multicolore

Pentru final am pastrat o piesa care sper sa va placa…

PS. Am postat mai repede despre acest subiect deoarece maine trebuie sa plec in cautarea a cel putin doua din obiectele oferite voua.Virtual este atat de usor ….