Incercand, sa imi pun, cat, de cat, blogul la punct, am inceput sa editez, adresele blogurilor pe care le viztez , ale forumurilor, ziarelor pe care le frecventez ; cred ca am avut un moment de ratacire, cand am adaugat in lista si blogul, domnisoarei prezidentiale , Elena Basescu.

Cand am vazut, ce cuprinde acel blog, am ramas perplex, nu stiu ce scriu altii, sau ce ar trebui sa scrie aceasta domnisoara,dar cu siguranta , cred ca nu ceea ce scrie in acest moment.Este comparata cu o alta odrasla prezidentiala , fiul lui Sarkozy, Jean , dar cei doi, nu stiu, daca suporta comparatie.

Jean Sarkozy cu siguranta, nu face gafe ,precum “succesuri”, “Champions Click”, sau poate, nu stim noi , dar cu siguranta isi promoveaza imaginea si altfel , nu numai prin scandaluri si barfe mondene.

Sincer, aveam mai multa incredere in discernamantul presedintelui Basescu , oare chiar nu isi da seama ca aceasta ambitie a fetei sale mai mici, il va costa niste voturi ? Sau este ambitia dansului sa isi vada copila in politica?

Pana nu demult , aveam, asa, o parere naiva , ca copiii de presedinti au o cultura si o educatie bine pusa la punct , superioara unui muritor de rand. Iata cat de cumplit m-am inselat !!

Poate m-am inselat doar partial, cei din Occident poate chiar sunt , cum am crezut eu , desi daca ma uit spre Statele Unite si mi-l amintesc pe Bush jr. , indoiala, ma cuprinde din nou.

Macar aceia au un staff de campanie care “acopera” aceste greseli, sau le estompeaza, iar protagonistii nu isi epateaza masinile,hainele de firma, noptile pierdute ..nu stiu ce, si mai ales cum fac , dar difera in mod categoric de cei de la noi.

Cand se vor obisnui si cei de la varful piramidei (politico-monedne) romanesti, ca modestia si decenta sunt mai bine percepute de electorat si fani, ca aduc mai mult respect si consideratie.

Pana la viitoarea postare va urez:
“Toate cele bune!”