Ma scuzati daca sunt cinic?

Vin de la dentist, am inhalat gaz, mi-a fost omorat un nerv, mi s-a pus o tija pe care, dupa ce efectul anestezicului a trecut,am simtit-o pana in sinus, ma doare nasul si intreaga sfecla(capul).

A plagiat Ponata sau nu?

La comisii, scorul este 2-1.

Comisiile care zic “da”, sunt considerate ca cele facand parte acolitiilor basescieni si ai acelora care cu atacurile lor murdaresc fata imaculata a premierului cel competent si cinstit (doar este emanatia celui mai cinstit guvern), cea care spune “nu”, este recunoscuta oficial, si in mod ciudat este alcatuita din amici ai prim-ministrului in functie (inca multa vreme)….

Si ce daca toata lumea stie ca este un plagiat ordinar? Si ce daca oricaruia dintre noi nu i se va recunoaste diploma in Occident, si ce daca invatamantul romanesc este compromis?? Ii pasa cuiva???

Doar mie si voua, prieteni din online.

Ce conteaza ca moneda euro a luat-o la vale si viata noastra e din ce in ce mai scumpa??? Ce conteaza ca poporul se imparte in doua si oamenii incep sa se urasca a moaca???

Esti basist, esti PSD-ist! Asta conteaza, nu mai conteaza ca suntem romani, cetateni ai aceleiasi tari cu opinii diferite, asa cum ar fi firesc intr-o tara democratica..

Nu credeam ca ne vom intoarce in timp si oamenii vor reactiona ca acum 22 de ani….doar atunci societatea era polarizata astfel…

Ne jucam la marginea unei prapastii, si ne jucam cu focul dar nu ne dam seama…adica ei (politicienii) se joaca.

In ce tara traim ??

E clar, ne-a luat dracul….

Daca ma deranjeaza cu adevarat ceva, acesta este plagiatul nerecunosut.Macar asuma-ti raspunderea greselilor fzacute, recunoaste pentru Dumnezeu, si nu imi subestima inteligenta sustinand contrariul.

Este elementar, stiu din clasa a doua ca daca am copiat , voi lua nota 1. Nu trebuie sa imi dau doctoratul ca fiu pus la curent ca furtul inseamna eliminare..

Sa fim seriosi, este o chestie de bun simt si de morala.

Ce model este Victor Ponta, pentru cei care au dat bacalaureatul si vor da un examen la facultate sau liceu?

Nu-i bai daca fur, poate odata voi ajunge prim-ministru sau presedinte.

Nu o sa ma mai mire nimic, am sa ma crucesc din ce in e mai des…..sau nu, gresesc, din ce in ce mai rar deoarece nu voi mai avea motiv de facut cruci.

Ce sa ma mai mir cand Barroso e un politruc , Merkel e o nazista, iar Socaciu doreste vot cenzitar, adica la alegeri sa se preznte doar cei cu diplome universitare. Restul sunt prosti in opinia acetui senator de cenaclu “Flacara”.

Am primit un mail de la cineva apropiat pentru care nutresc stima si afectiune , spunandu-mi ca sunt basist.

Daca apar niste principii nu inseamna ca sunt basisit, dar daca va trebui sa aleg intre doua rele , cu siguranta voi alege raul mai mic numit Basescu sau Ungureanu si nu paiatele in spatele carora stau Iliescu, Voiculescu Hrebenciuc sau Mazare.

Vreau sa ma pot exprima liber fara a mi se pune pumnul in gura (mi s-a mai intamplat).

Imi cer scuze ca , mi-am iesit din pepeni si mi-am revarsat nervii aici.

Ma voi revansa.