Cum nu ne intereseaza ce se dezbate in media creem o dezbatere prooprie.

Suntem asaltati in diversi agenti stresori in viata de zi cu zi. Ritmul alert, galopant al societatii este un cutit cu doua taisuri.Este extrem de biine pentru descoperiri in diverse sectoare de cercetare, ddescoperiri care ne vor fi utile in diverse stadii ale existentei noastre cotidiene.

trelaxCand simt ca sunt foarte stresat, de regula, pun mana pe o carte si citesc sau surfez pe net citind diverse aticole scrise de prietennii mei virtuali pe blogurile lor.In alte cazuri ma opresc la magazinul din colt si-mi cumpar o doza de bere, sau beau un pahar cu vin sau un ceai relaxant si ma uit la seriale.Astfel am ajuns sa urmaresc pe putin 24 de seriale (care acum sunt inca in pauza dintre sezoane).

Desi ma consideram antisocial, cat am fost cu piciorul in gips mi-am dat seama ca de fapt, oamenii imi duc lipsa. Timp de cinci saptamani am fost vizitat de oameni pe care ii stiam doar din vedere. Acest luucru m-a determinat sa ma reevaluez. Mi-am dat seama ca vorbesc cu toata lumea, chiar daca uneori ma indemna doar politetea sa vorbesc cu cei care ma intalnesc pe strada.Nu stiu, se pare ca pun suflet in aceste discutii iar oamenii ma percep ca un tip care are mereu o vorba buna pentru ei.

Sincer am ramas suprins de solidaritatea umana care s-a creat in jurul meu.Cred ca si cateii au avut rolul lor. Doar azi am fost oprit de sase persoane care dupa ce m–au intrebat ce imi face piciorul mi-au dat zeci de sfaturi. Nu stiu ce m-a facut popular deoarece ma comport ca un nemtalau autentic, salutmai pun o intrebare de genul “Ce mai faceti?” sau “Ati vazut meciul ?”.

In legatura cu animalele sunt mai receptiv…

Care sunt metodele voatre de relaxare ?

Daca puteti povesti mai detaliat as fi recunoscator pentru ca as putea sa “fur” de la voi noi modaltiati de ralxare pe care inca nu le cunosc .