Service-ul Altgrad este un service dedicat autoturismelor Ford, fiind si distribuitor de piese originale Ford, avand si magazin online de piese pentru orice model al acestei marci fie ca este vorba de piese Ford Transit, Focus, Mondeo, Fiesta, Mustang si multe altele.

Cum am precizat este un service autorizat R.A.R. ce dispune de aparatura performanta si profesionala dar si de angajati bine pregatiti si instruiti. Este extrem de important pentru binele masinii dar cel mai mult pentru siguranta pasagerilor, apelarea la service-urile profesionale si autorizate, indiferent de problemele masinii. In special daca este vorba de defectiuni la frane, alimentare sau sistemul electric, defectiuni ce pot pune in pericol atat viata ocupantilor autoturismului respectiv, cat si a celorlalti participanti ai traficului.

Desi service-urile de cartier au castigat teren datorita preturilor la manopere care sunt mai scazute, este important de stiut ca acestea nu dispun de angajati cu o pregatire superioara precum in service-urile mari si autorizate. Astfel in cazul unui accident care poate fi cauzat de reparatiile defectuoase nimeni nu va fi raspunzator decat soferul autoturismului respectiv

Altgradauto ofera servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile, incercand astfel sa acapareze o gama cat mai larga de clienti, chiar si aceeia care poate nu isi permit service-area misinii in service-urile de top. De asemenea prin intermediul magazinului online pe care il detin, puteti achizitiona piese originale si de calitate, atat direct de pe site, cat si din service la momentul constatarii defectelor autoturismului.

Acestai ofera servicii de reparatie mecanice si de intretinere cu ar fi:

  • Reparatii mecanica si intretinere

  • Reparatii motor

  • Service roti

  • Transmisie ambreiaj, cutie de vitese si planetare

  • Reparatii frane

  • Reparatii directie, suspensie

  • Electrica auto

  • Diagnoza computerizata, teste Bosch KTS, IDS Ford

Pentru siguranta compatibilitatii, piesele se aleg in functie de codurile acestora, plus seria masinii, anul binainteles, motorizarea, numarul de usi si asa mai departe.