“Timpul le rezolva pe toate. Timpul ne așeaza gandurile, ne sedimenteaza trairile, ne rearanjeaza viata în fata ochilor permanent, ne șterge implacabil fostele iubiri, ne face sa zambim la amintiri, ne selecteaza prietenii, ne face sa intelegem lucruri. In timp ne transformam, evoluam și progresam. In timp, unii devenim mai buni și umani. Nu avem timp pentru toate. Și nu toti avem sansa de-a face lucrurile la timp.
Nu fiti avari cu timpul. Ascultati-l, ca trece repede.
Timpul ne invata sa renuntam la bataliile pe care nu le putem castiga.”

Hans Zimmer/ t i m e via Florian Ciobanu

*

Foarte adevarat ce afirma acest domn.

In momentul in care astern aceste cuvinte pe pagina alba sunt influentat de cele spuse….Le-am copiat deoarece cand le-am citit mi-au placut.

Neuronii mei sunt inca in autoizolare si refuza sa iasa din aceasta stare sau daca chiar o fac, raman in distantare sociala 😛 dar deloc relaxati.

Nu m-a prins depresia in mrejele ei dar am o stare ciudata, usor letargica din care ma smulg, doar ca de orice m-as apuca , simt ca ma pierd in detalii inutile…Cand trag linie, rezultatul nu e deloc satisfacator.

Din nou, s-au adunat franturi de ganduri in draft….

Astea fiind spuse , nu imi ramane altceva de facut decat sa ma agat de acest text si de definitia timpului.

Da, timpul le rezolva pe toate. Dar le rezolva la timp?

Uneori, este prea tarziu. Sau gresesc eu?

Nu stiu. Ce stiu e ca este nevoie de rabdare pentru a reusi.Daca rabdarea include si timpul,atunci e bine. Rabdarea este punctul meu forte. Inseamna ca , oricare ar fi obstacolul, voi reusi!

Aveti grija ce faceti cu timpul vostru, prieteni ! Este pretios deoarece e ireversibil.

Sau toate isi au timpul lor? Nu cred. Cred ca exista oricand timp pentru frumos, pentru iubire, pentru mantuire, pentru libertate.

Toate cele bune !!!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr