Revenind in blogosfera dupa o absenta notabila ma mir ca nu am uitat notiunile de baza ale uno coduri si ale blogului in general 🙂 dar este ca mersul pe bicicleta, nu se uita ceva ce ti-a intrat in sange.

In aceeasi pozitie imposibila stau si scriu aceste randuri ….Nu ma plang dar stand pe un scaunel sunt foarte aproape de nivelul solului iar Denis profita de situatie si imi trage o labuta peste tastatura sau imi pune mingea pe ea, mi-o sterge de praf cu coada 🙂 ….Cum si Thomas s-a mutat la mine, acesta este si mai tupeist: se culca pe ea 🙂 Nu ar fi mare lucru dar sunt obisnuit sa imi las computerul in hibernare si odata ce el atinge tastele imi porneste si agregatul….

Stiu ca este vineri si nu e zi de cuvinte dar dupa o vacanta de aproape doua saptamani cred ca asteptati o noua tema si 12 cuvinte. Sper ca nu mi-am iesit din mana….Promit ca vom intra in normal.

Cele 12 cuvinte ale editiei sunt: matase, tamaie, moneda, impartial, vid,cartela,cheie, bulina, anxietate, perceptibil, altfel, scriere.

Pentru tema editiei am ales: Felinarul de sub geam.

Va fac cadou si cateva poze:

lamppost

lantern

O dedicatie muzicala:

Tabelele:

Au scris folosind cele 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Zile frumoase va doresc!